Čas vydání Starfield – doba uvolnění her pro všechny regiony | PCGamesn, Starfield Release Times: Když se odemkne ve vašem časovém pásmu | PC hráč

Čas vydání Starfield: Když se odemkne ve vaší časové pásmo

Když se stále blíží k Liftoff, zde jsou přesné časy vydání Starfield pro časný přístup i oficiální uvedení na trh, takže se můžete připravit.

Čas vydání Starfield – čas vydání hry pro všechny regiony

Když se stále blíží k Liftoff, zde jsou přesné časy vydání Starfield pro časný přístup i oficiální uvedení na trh, takže se můžete připravit.

Čas vydání Starfield a časný přístup pro všechny regiony: Černá žena stojí na horském pozadí s modrou oblohou

Publikováno: 5. září 2023

V kolik hodin se uvolní Starfield? Pokud se, stejně jako já, snažíte odolat půvalu prostoru, pak pro vás mám dobrou zprávu. Máme úplné přehled všech dob vydání na region.

Koneckonců, datum vydání Starfield je hned za rohem a nikdy to neublíží, aby byl připraven. Pokud se více zajímáte o to, který společník Starfield budete chovat, nebo jaké vlastnosti Starfield si vyberete, máme spoustu různých průvodců, které vám pomohou dobýt rozsáhlý vesmír vesmírnou hru. Než se však dostaneme před sebe, zde je přehled všech různých časů vydání Starfield.

Thumbnail YouTube

Jaký je čas vydání Starfield?

Čas vydání hry Starfield Game Pass je 17:00 PST / 20:00 EST v úterý 5. září a 1:00 BST / 14PM CEST ve středu 6. září 2023.

Zde je úplný přehled doby uvolnění na region:

  • Los Angeles – 17:00, 5. září
  • Chicago – 19:00, 5. září
  • New York – 20:00, 5. září
  • São Paulo – 21:00, 5. září
  • Londýn – 1:00, 6. září
  • Berlín – 2:00, 6. září
  • Paříž – 2:00, 6. září
  • Riyadh – 3:00, 6. září
  • Nové Dillí – 5:30, 6. září
  • Hongkong – 8:00, 6. září
  • Peking – 8:00, 6. září
  • Tokio – 9:00, 6. září
  • Sydney – 10:00, 6. září
  • Auckland – 12:00, 6. září

Neofferenční zobrazující mapu světa se všemi různými časy vydání Starfield na něm

Starfield Early Access Times

V Los Angeles, Mexico City, Chicagu, New Yorku a São Paulo, Starfield Early Access začíná pro ty, kteří si ve čtvrtek 31. srpna zakoupili vydání prémie nebo souhvězdí ve čtvrtek 31. srpna. Všude jinde to bude pátek 1. září.

Bylo to tak dlouhé, ale Starfield je konečně na dosah – upřímně, je to docela divné, že ne? Připravte se na spuštění s naším rozhraním všech aktuálně známých misí Starfield a předem si vyberte fraci Starfield.

Stále hledám více? Zatímco dobrá Wiki Starfield může být praktickým zdrojem informací, naše nová databáze Starfield jde dále a nabízí vám denní zprávy, prohledávatelné databanky a dokonce i interaktivní nástroje.

Lauren Bergin kovaná v srdci Sanctuary, Lauren má zcela zdravou posedlost Diablo 4 Villainess, Lilith. Dříve představuje editorka v Dexerto, ona plula tolik peněz do League of Legends, jako má dva univerzitní tituly. Ouch.

Network N Media vydělává komisi z kvalifikačních nákupů prostřednictvím Amazon Associates a dalších programů. Zahrnujeme přidružené odkazy do článků. Viz Podmínky. Ceny správné v době zveřejnění.

Čas vydání Starfield: Když se odemkne ve vaší časové pásmo

.

Starfield - Osoba na skafanksu se dívá na prstencovou planetu

(Obrázek kredit: Bethesda)

Konečně to je Čas vydání Starfield. Po letech drobných teaserů, velkých odhalení, úniků a zpoždění je čas se pohodlně dostat do kokpitu pro oficiální start Starfield.

Jak jsme zjistili, nemusí být okamžitě jasné, kdy můžete skutečně hrát Starfield. Starfield Early Access, Pak je tu datum, které se rovná těm z nás na zadní třetině mapy časového pásma World. Nikdo nechce chybět možnost stisknout co nejdříve stisknout velké tlačítko „přehrát“.

Kdy je čas vydání Starfield?

Oficiální doba vydání Starfield byla v 17:00 Pacifik 31. srpna nebo 5. září, v závislosti na tom, jakou verzi jste si koupili. Každý, kdo si koupil prémiové vydání nebo vyšší, mohl začít hrát 31. srpna. Pro hráče Standard Edition a hráči hrající přes Game Pass byl den zahájení 5. září.

  • 31. srpna
  • Start Starfield Game Pass spuštění: 5. září
  • 5. září

Zde je, když se stal startu Starfield (Premium a Standard Edition) v jiných časových pásech:

  • 17:00 PDT, 31. srpna/5. září (Los Angeles)
  • 2 AM CEST, 1. září/6. září (Berlín)
  • 10:00 AEST, 1. září/6. září (Sydney)

Bethesda propagovala 6. září jako oficiální den zahájení, protože to bylo kalendářní datum, kdy většina hráčů po celém světě mohla začít hrát. .

Někteří majitelé prémiového vydání uvedli, že Starfield se pro ně odemkl včas, kdy začalo období „včasného přístupu“. Účet podpory Bethesda (který se zdá být legitimní) uvedl, že se jedná o dočasnou chybu kvůli počtu hráčů a zdá se, že se zdá, že se nyní do značné míry předává problém.

Ať už děláte své první vesmírné skoky co nejdříve nebo ochlazujete své trysky, aby hráli na Game Pass, připravte se na cestu s naším průvodcem pro všechny Frakce Starfield můžete se připojit, všechny Starfield Companions můžete najmout po cestě a všechny Starfieldovy rysy Zatím jsme viděli.