Destiny 2 Lighfall Root of Nightmares Raid: Datum vydání, čas začátku, více – Charlie Intel, Destiny 2 Lighfall Raid: Root of Nightmares Datum vydání, čas začátku, Power Cap, více – Dexerto – Dexerto – Dexerto – Dexerto – Dexerto – Dexerto

Destiny 2 Lightfall Raid: Kořen datum vydání nočních můr, čas začátku, napájecí čepice, další

Zatímco nová hratelnost je vzácná, velmi krátký upoutávka na začátku nového kořene přívěsu pro noční můry zdánlivě nechal proklouznout místo nájezdu. Se šesti loděmi létajícími do srdce pyramidové lodi je to všechno, ale zaručeno, že je to náš výchozí bod pro aktivitu.

Destiny 2 Lighfall Root of Nightmares Raid: Datum vydání, čas začátku, další

Destiny 2 Lighfall Raid plakát

Destiny 2 obdržel zbrusu novou expanzi a příchod Lightfall obsahuje pro hráče tunu zábavného nového obsahu, včetně nového umístění známého jako Neomuna a podtřídy Strand.

Lightfall je také nastaven tak, aby vám přinesl nový nálet, který vám dokončí a dává hráčům další náročnou rukavici, aby proběhli. Projdeme vše, co bylo dosud oznámeno ohledně lightfall raid.

Článek pokračuje po reklamě
Článek pokračuje po reklamě

  • Destiny 2 Lighfall Root of Nightmares Raid Datum vydání a čas zahájení
  • Jaká je úroveň výkonu pro kořen Lightfall Root of Nightmares RAID?
  • Destiny 2 Lighfall Root of Nightmares Raid Hraní a detaily polohy

Destiny 2 Lighfall Root of Nightmares Raid Datum vydání a čas zahájení

Vývojáři v blogovém příspěvku potvrdili, že kořen nájezdu nočních můr bude nastaven na pátek, 10. března 2023, v 9 hodin Pt / 12:00 ET / 17 PM GMT, celých 10 dní po uvedení expanze.

Převeden z neznámého času a místa, byla detekována strašidelná přítomnost. Nyní musíme konfrontovat starodávnou hrozbu rostoucí u našich dveří.

Kořen Nightmares Raid se otevírá 10. března 2023 v 9:00 PST. Režim soutěže bude povolen po dobu 48 hodin.https: // t.CO/856URKSGYP PIC.cvrlikání.com/8Hjqcrqjxc

– Destiny 2 (@destinythegame) 27. února 2023

Před zahájením nájezdu budou mít hráči dostatek času na prozkoumání veškerého obsahu v rozšiřování Lightfall a dosáhnout doporučené úrovně výkonu. Pokud vás zajímá, kdy začne nálet ve vašem regionu, můžete se podívat na níže uvedený stůl.

Článek pokračuje po reklamě

Kraj Lightfall Raid Start Time
Pacific Time (PT) 9:00 – Pá, 10. března
Mexiko (CST) 11:00 – Pá, 10. března
Velikonoční čas (ET) 12:00 – Pá, 10. března
Kanada (EST) 12:00 – Pá, 10. března
Brazílie (BRT) 14:00 – Pá, 10. března
Londýn (GMT) 17:00 – Pá, 10. března
Berlín (CET) 18:00 – Pá, 10. března
Moskva (MSK) 20:00 – Pá, 10. března
Indie (ist) 22:30 – Pá, 10. března
Čína (CST) 1:00 – SAT, 11. března
Japonsko (JST) 2:00 – SAT, 11. března
Melbourne (AEDT) 4:00 – SAT, 11. března

Jaká je úroveň výkonu pro kořen Lightfall Root of Nightmares RAID?

V době psaní, Doporučená úroveň výkonu pro nájezd na Lighfall nebyl vývojáři potvrzen. Je pravděpodobné, že tyto informace nedostaneme až před zahájením nájezdu.

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje pro nejnovější aktualizace eSports, her a dalších.

Článek pokračuje po reklamě

Protože je k dispozici 10 dní k prozkoumání obsahu rozšiřování Lightfall, hráči budou mít dostatek času na to, aby zasáhli tuto úroveň energie před začátkem nájezdu. Uvidíme také povolený režim soutěže, takže každý je stejně porovnáván po dobu prvních 48 hodin.

Článek pokračuje po reklamě

Destiny 2 Lighfall Root of Nightmares Raid Hraní a detaily polohy

Devs neodhalili konkrétní podrobnosti o hraní a umístění kořene nočních můr. Teaser vysvětluje: „Převozeno z neznámého času a místa, byla detekována strašidelná přítomnost. Nyní musíme konfrontovat starodávnou hrozbu rostoucí u našich dveří.“

Destiny 2 Lightfall Guardian

Hráči Destiny 2 budou mít deset dní na přípravu na kořen nočních můr.

Je možné, že tento nájezd může být nastaven v Neomuně a sloužit jako první kus obsahu koncové hry pro toto nové umístění. Protože Calus je pro příběh důležitý, hráči možná budou muset bojovat s Cabal nebo jiný typ nepřítele. Určitě vás aktualizujeme, jakmile budeme vědět více.

Destiny 2 Lightfall Raid: Kořen datum vydání nočních můr, čas začátku, napájecí čepice, další

Destiny 2 Root of Nightmares Raid

Bungie

S Lighfall Expansion Destiny 2 přichází kořen nočních můr pro závody strážců, aby závodili. Od počátečního času k detailům stropu síly je zatím vše, co víme.

Pokud jde o obsah koncové hry v Destiny 2, nic jiného se nepřiblíží k odpovídajícím vzrušení ze zážitku z denního nájezdu. S povoleným režimem soutěže je to výzva na rozdíl od jiných a zážitek, které se všechny fireteams připravují po celý rok.

Takže se spuštěním Lightfall 28. února víme, že hlavní expanze představí nový vlastní nálet. Ačkoli, jak byste mohli očekávat, Bungie udržuje pevně upevněno na konkrétních detailech, protože nezničí překvapení.

Článek pokračuje po reklamě
Článek pokračuje po reklamě

Ale než se to rozběhne, máme časný přehled o všem, co je třeba vědět o kořenu nočních můr Lighfall Raid in Destiny 2.

Destiny 2 Lightfall

Lightfall může být dosud nejživější expanzí, ale další nájezd je určitě stejně trestné chladné jako obvykle.

Obsah

  • Destiny 2 Lightfall Raid: Kořen datum vydání nočních můr a čas zahájení
  • Požadavky na úroveň výkonu pro Destiny 2 Lightfall Raid
  • Spekulace osudu 2 Lighfall RAID téma, umístění a nepřátelský typ typu
  • Zbraně zakázané kořenem nočních můr
  • Kořen nočních můr RAID Fyzikální odměny

Destiny 2 Lightfall Raid: Kořen datum vydání nočních můr a čas zahájení

Kořen Destiny 2 kořen nočních můr je uzamčen pro pátek, 10. března 2023, s časem zahájení PST 9:00. Bungie potvrdila tolik týdnů od go-time in twab blogový příspěvek.

To dává všem celých 10 dní na to, aby se rozdrtil novým listovým obsahem, vytvořil nejsilnější načítání a před skokem dovnitř zasáhl doporučenou úroveň výkonu. Jako vždy, tisíce se budou spěchat do nového nájezdu v okamžiku, kdy se uvolní, takže se ujistěte, že se připraví na potenciální škytavky serveru, jak jsme viděli v minulosti.

Článek pokračuje po reklamě
Článek pokračuje po reklamě

Níže je úplný pohled na to, kdy se v místním časovém pásmu zahajuje lehký nájezd.

Osud 2 Lighfall Gameplay

Lightfall přidal další podtřídu s názvem Strand, kterou určitě vyžadujeme v nájezdu.

Destiny 2 Root of Nightmares RAID Téma, umístění a nepřátelský typ Spekulace

Pokud jde o to, kde se kořen kořen nočních můr, a kterému typu nepřítele budeme čelit, proti konkrétním detailům nebyly dosud potvrzeny. Je to vždy tajemství, dokud se nejnovější expanze uvolní, takže pokud tradice pokračuje, pravděpodobně se dozvíme více hraním prostřednictvím příběhových misí Lightfall.

Článek pokračuje po reklamě

Zpočátku se objevilo, že nájezd může zahájit výkop na Neomuně, protože nedávný vidoc pro Lightfall ukázal šest strážců, kteří se připravili na bitvu před sebou. Zobrazený cutscén je velmi podobný ostatním startovacím šňůru Cutscenes. Zdá se však, že to však není úplně tak, protože se zdá, že nový nálet začíná přímo na pyramidové lodi.

Článek pokračuje po reklamě

Destiny 2 Lighfall Raid Spekulace

LIGHFALL’s RAID se nejprve vypadal, že se to odehrává na Neomuně.

Zatímco nová hratelnost je vzácná, velmi krátký upoutávka na začátku nového kořene přívěsu pro noční můry zdánlivě nechal proklouznout místo nájezdu. Se šesti loděmi létajícími do srdce pyramidové lodi je to všechno, ale zaručeno, že je to náš výchozí bod pro aktivitu.

Článek pokračuje po reklamě

Destiny 2 Root of Nightmares Raid Gameplay

Jak je odhaleno ve vyhrazeném kořenu přívěsu pro noční můry, zdá se, že nová aktivita koncové hry se odehrává zcela na pyramidové lodi.

Zdá se, že uniklý popis samotné aktivity také podporuje naše teorie, alespoň do jisté míry. “Znišená síla pronásleduje občany Neomuny,” čte Intel Datamined Intel. “S vaším fireteam najdete na turizované pyramidové lodi svědky a konfrontujte se starověkou hrozbou rostoucí uvnitř.”.“

Článek pokračuje po reklamě

Destiny 2 Root of Nightmares Raid Race Championship

Vítězný tým odejde s tímto vlastním kořenem pásu nočních můr.

Na vrcholu šampionátu budou mít všichni hráči, kteří dokončí kořen nočních můr před 21. březnem. Pro ty, kteří skočí brzy, bude tato bunda k nákupu, aby si připomněla vítězství.

Článek pokračuje po reklamě

Destiny 2 Root of Nightmares Raid Jacket

Podívejte se na novou bundu nájezdu dostupnou dokončením kořene nočních můr.

Určitě vás budeme informovat o všech nejnovějších detailech nájezdu přímo zde, když se blíží kořen nočních můr.