Dragonflight DPS Hodnocení: Abberus, The Shadored Crucible Raiding Tier Seznam (oprava 10.1.7) – World of Warcraft – ledové žíly, nejlepší třída Shadowlands pro PVE a PVP 2023 | Playerauctions

Nejlepší třída Shadowlands pro PVE a PVP

Contents

Abychom se vyhnuli zmatení a získali relevantní odpovědi, zacházíme s každou aktivitou koncových her pomocí vlastního žebříčku DPS a seznamem úrovně. Takže se podíváme do nejlepších tříd DPS pro Raid a pak budeme pokrývat nejlepší třídy DPS pro mýtické plus dungeony. Nakonec představíme nejlepší třídy pro PVP pro herní režimy 2v2, 3v3 a RBG ve Wow Dragonflight 10.1.

Dragonflight DPS Hodnocení: Abberus, The Shadored Crucible Raiding Tier Seznam (oprava 10.1.7)

World of Warcraft nebyl nikdy dokonale vyvážený a Dragonflight není výjimkou. Některé třídy jsou lepší než jiné na špičkové úrovni pro útok a nevyhnutelně bude existovat meta. Toto hodnocení je založeno na životaschopnosti a síle různých specializací DPS pro druhou sezónu nájezdu v Dragonflight.

Zřeknutí se odpovědnosti: Tento seznam bude aktualizován, jak v průběhu sezóny vyjde nové ladění a třídní změny.

Obsah této stránky

  • 1. O seznamu úrovně
  • 2. Dragonflight DPS Seznam úrovní pro Abersus, Stínovaný kelímky
  • 3. Úplné žebříčky třídy a specializace DPS
  • 4. S úrovní

O seznamu úrovně

Aktualizace 4. září: Patch 10.1.7 zahrnuje drobné změny a úpravy rovnováhy hry. Naše analýza poskytuje odhad toho, jak bude ovlivněna současná meta Raid, ale v nadcházejících týdnech může vyžadovat další vylepšení.

Tento seznam stupňů je zcela založen na životaschopnosti DPS pro nový RAID v Patch 10.1.5 Dragonflight, Aberrus. Primární rysy, které hledáme, se nezměnily a jsou to, co byste očekávali pro nájezd obsah. Hlavně nám záleží na poškození s jedním cílem; Některé prasklé štěpení nebo AOE a poté obranné schopnosti na nájezdu nebo individuálním měřítku. Jedinečné třídní užitečné buffy také stojí za to si zabývat a stojí za to přinést konkrétní třídu, ale jen velmi málo buffů je specifických specifických.

Zatímco rysy, které dělají postavu cennou při nájezdu, se moc nezměnily, existují dva neuvěřitelně důležité nové faktory, které je třeba zvážit.

  • Nájezd má nyní nový systém převodovky, stejný skupinový kořist, který existuje v klasickém WoW. To zcela mění, jak by měl váš nájezd prohlížet kořist a distribuci třídy. Mít rozmanitý nájezdový comp je důležitější než kdy jindy, aby plně využil všechny kořistné kapky. Ještě více, pokud nashromáždíte příliš mnoho tříd na konkrétních typech brnění nebo stupňů stupňů, tyto třídy se postaví výrazně pomaleji, než pokud máte vyváženou kompozici nájezdu.
  • Kvůli novým stromům talentů mají kurzy nyní svobodu volby, jak se rozhodnout, jak stavět v různých situacích. To však také znamená, že některé třídy jsou nuceny specializovat se na AOE nebo jeden cíl pro různé šéfy. Zatímco některé třídy mají vynikající čisté poškození s jedním cílem, mohou ztratit významnou část tohoto poškození, když jsou nuceny vzít i několik bodů talentů AOE.

Konečné varování

Je neuvěřitelně důležité zdůraznit, že právě proto, že specializace DPS je v seznamu stupňů nízká, neznamená to, že byste ji měli zcela ignorovat. Pro drtivou většinu případů byste se měli rozhodnout přinést lepšího hráče, nikoli lepší specializace. To neznamená, že nikdy nebudete muset myslet na své složení nájezdu, jen to, že většinu času bude dovednosti hráče důležitější než rozdíl mezi třídami, za předpokladu, že již máte požadované buffy Raid Buffy. Všechno, co znamená nižší úroveň, je to, že všechny ostatní jsou stejné, tyto specifikace budou méně žádoucí pro nájezd na základě současného ladění.

Dragonflight DPS Seznam úrovní pro Abersus, Stínovaný kelímky

Níže je uvedeno rychlé shrnutí úplných žebříčků, které jsme podrobně popsali na této stránce. I když to poskytuje dobrý přehled o žebříčku specializací ve srovnání s sebou, doporučujeme si přečíst plné hodnocení, abychom pochopili, proč jsou určité specializace hodnoceny tak, jak jsou.

  1. Augmentation Evoker (S-Tier)
  2. Demonologie Warlock (S-Tier)
  3. Zničení Warlock (S-Tier)
  4. Unholy Death Knight (S-Tier)
  5. Arcane Mage (S-Tier)
  6. Devastace Evoker (A-Tier)
  7. Arms Warrior (A-Tier)
  8. Fire Mage (A-Tier)
  9. Odplata Paladin (A-Tier)
  10. Shaman Enhancement (A-Tier)
  11. Shadow Priest (A-Tier)
  12. Affliction Warlock (A-Tier)
  13. Balance Druid (B-Tier)
  14. Marksmanship Hunter (B-Tier)
  15. Beast Mastery Hunter (B-Tier)
  16. Frost Mage (B-Tier)
  17. Havoc Demon Hunter (B-Tier)
  18. Frost Death Knight (B-Tier)
  19. Windwalker Monk (B-Tier)
  20. Fury Warrior (B-Tier)
  21. Atentát Rogue (B-Tier)
  22. Jemně Rogue (B-Tier)
  23. Elementární šaman (B-Tier)
  24. Outlaw Rogue (B-Tier)
  25. Feral Druid (C-Tier)
  26. Hunter přežití (C-Tier)

Hodnocení třídy léčitele a nádrže

Pokud máte zájem o naše další žebříčky pro sezónu 2 RAID v Dragonflight, klikněte na níže uvedené odkazy.

Úplné žebříčky třídy a specializace DPS

S úrovní

Augmentation Evoker

Patch 10.1.7 Aktualizace: Augmentation Evoker neobdržel žádné změny v nadcházející drobné opravě.

Nejnovější specializace přidaná v Patch 10.1.5 se nazývá evokery augmentace . Tato specializace je první třída podpory, která nabízí různé výhody pro stranu. Primárním faktorem, který určuje, zda budou zahrnut do náletu, je jejich příspěvek na škodu. Po propuštění jsou evokery augmentace bezkonkurenční z hlediska jejich příspěvku na škodu k nájezdu. Zatímco množství škod, které způsobují do značné míry, závisí na dovednostech členů vaší strany a na tom, zda jsou se správnými třídami, které mají nejvíce z jejich schopností, je jejich potenciál poškození ve správné skupině mimořádné. Očekává se, že většina konkurenčních nájezdů bude zahrnovat alespoň dva Evokery zvětšení v jejich další úrovni mýtického postupu, pokud se něco drasticky nezmění.

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Požehnání bronzové ikonyPožehnání bronzu
Jádro Ebon by mohla ikonaEbon by mohla
Jádro Ikona předvolebPředzvěst Může být dále posíleno Ikona osudového zrcadlaOsudový zrcadlový talent.
Volitelný Ikona puchýřeBlistering Scales
Volitelný Ikona prostorového paradoxuProstorový paradox
Volitelný Zdroj magické ikonyZdroj magie Lze dále posílit Silná ikona manySilná mana
Volitelný Ikona ZephyrVánek
Volitelný Kauterizační ikona plameneKauterizační plamen Odstranění krvácení
Volitelný Záchranná ikonaZachránit Můžete to dále posílit Ikona dvojitého strážceTwin Guardian Talent pro zvláštní odolnost.

Démonologie Warlock

Patch 10.1.7 Aktualizace:. Démonologie Warlock neobdržela žádné změny v nadcházející záplatě.

Démonologie Warlocks mají působivý bonus v úrovni, který zcela změnil jejich rotaci prasknutí. Se všemi jejich útočnými schopnostmi nyní v synchronizaci jsou schopni uvolnit plné výbuchy každou minutu a půl. To je staví na vrchol seznamu pro trvalé poškození jediného cíle a poškození prasknutí. Očekává se, že tato úroveň, Warlocks bude jednou z nejvyhledávanějších tříd, s demonologií i destrukcí jako S-Tier.

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Vytvořte ikonu HealthstoneVytvořte zdraví
Jádro Ikona SoulstoneSoulstone
Jádro Ikona démonické brányDémonická brána
Jádro Rituál předvoláníRituál předvolání
Jádro Ikona prokletí jazykůProkletí jazyků Užitečné proti cílům Caster. Může být dále posíleno Ikona Amplify CurseAmplify Curse Talent.
Jádro Ikona prokletí slabostiProkletí slabosti Užitečné proti prodejcům fyzických škod. Může být dále posíleno Ikona Amplify CurseAmplify Curse Talent.
Jádro Démon svolání Vyvolání ikony IMPSvolání Imp vám může pomoci Ikona Singe MagicSinge Magic Disclese while Ikona předvolání FelhunterPředvolání Felhunter může být užitečný s dalším přerušením – Ikona kouzlaKouzelný zámek .
Volitelný Vyloučit ikonuVyhnat Užitečné na některých setkáních šéfů pro další efekt kontroly davu.

Zničení Warlock

Patch 10.1.7 Aktualizace: Destruction Warlock nedostal žádné změny v nadcházejícím menším záplatě.

Zničení Warlocks jsou známé svým vynikajícím výkonem poškození proti jedinému cíli a také jejich schopnost štěpit dva cíle najednou díky mocnému kouzlu Ikona havocSpoušť . Navíc jsou jejich výbuchy posíleny použitím Vyvoláte pekelnou ikonuVyvolání Infernal . Ve srovnání s demonologickou specializací však ničení nedosáhne. Přesto se očekává, že Warlocks bude pro tento nálet populární volbou. V současné době démologie vládne nejvyšší jako Specifická specifika.

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Vytvořte ikonu HealthstoneVytvořte zdraví
Jádro Ikona SoulstoneSoulstone
Jádro Ikona démonické brányDémonická brána
Jádro Rituál předvoláníRituál předvolání
Jádro Ikona prokletí jazykůProkletí jazyků Užitečné proti cílům Caster. Může být dále posíleno Ikona Amplify CurseAmplify Curse Talent.
Jádro Ikona prokletí slabostiProkletí slabosti Užitečné proti prodejcům fyzických škod. Může být dále posíleno Ikona Amplify CurseAmplify Curse Talent.
Jádro Démon svolání Vyvolání ikony IMPSvolání Imp vám může pomoci Ikona Singe MagicSinge Magic Disclese while Ikona předvolání FelhunterPředvolání Felhunter může být užitečný s dalším přerušením – Ikona kouzlaKouzelný zámek .
Volitelný Vyloučit ikonuVyhnat Užitečné na některých setkáních šéfů pro další efekt kontroly davu.

Unholy Death Knight

Patch 10.1.7 Aktualizace: Unholy Death Knight nedostal žádné změny v nadcházejícím menším záplatě.

Unholy Death Knight je specifikace melee se třemi hlavními silnými stránkami. Za prvé, může to způsobit výjimečné poškození prasknutí každé tři minuty. Za druhé, může to způsobit vynikající poškození, když je nepřítel pod 35% zdraví, díky schopnosti Ikona duší reaperSoul Reaper . Nakonec má ve hře nejlepší AOE s vysokým cílem. Ačkoli AOE s vysokým cílem je méně užitečný při nájezdech než v M+, Unholy může stále vyniknout v některých situacích AOE. Celkově je Unholy solidní specifikace melee, která může soutěžit z hlediska poškození, ale nepřináší žádný požadovaný nástroj v nájezdech, kde Ikona uchopení smrtiUchopení smrti je zřídka potřeba.

Nástroj

Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Ikona anti-magické zónyAnti-magická zóna
Jádro Ikona uchopení smrtiUchopení smrti
Volitelný Zákeřná ikona chlazeníZákeřný chlad

Arcane Mage

Patch 10.1.7 Aktualizace: Arcane Mage neobdržel žádné změny v nadcházejícím menším záplatě.

Arcane Mage má konkurenční jediný cíl, ale co je důležitější, má právě nejlepší poškození jediného cíle ve hře právě teď pro malá burst Windows. Arcane je špičková specifikace, pokud jde o dovednost potřebná k skutečně využití své fenomenální sady nástrojů; V rukou správného hráče je to neuvěřitelně silné, pokud jde o surový poškození a roztržení potenciálu. V tuto chvíli je Arcane vaším specifikací pro mágů na primárně s jedním cílem bojů. Mágové jsou také stále docela silní defenzivně a imunity jako Ikona bloku leduIce blok / Ikona ledové studenéLedová studená bude mít vždy hodnotu při nájezdu. Nakonec jste rychlý k přemístění s více poplatky Blink ikonaBlikat .

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Arcane intelekt ikonaTajemný intelekt
Jádro Ikona time warpTime Warp
Volitelný Ikona hromadné bariéryHromadná bariéra

A-Tier

Devastace Evoker

Patch 10.1.7 Aktualizace: Devastation Evoker neobdržel žádné změny v nadcházející drobné záplatě.

Evokery devastace jsou velmi kvalifikovaní při poskytování silných a přesných útoků, zejména ve skupinovém prostředí. Vynikají při manipulaci s pohybem a jsou považováni za jednu z nejlépe rozsahových tříd DPS celkově. Je však důležité mít na paměti, že mají omezený rozsah 25 yardů, což by mohlo být v určitých situacích nevýhodou v závislosti na umístění vaší skupiny. Navzdory této nevýhodě jsou stále hodnoceny jako třída DPS na úrovni A-Tier kvůli jejich výjimečnému poškození a působivému potenciálu prasknutí ve skupinových bitvách.

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Požehnání bronzové ikonyPožehnání bronzu
Volitelný Zdroj magické ikonyZdroj magie Lze dále posílit Silná ikona manySilná mana
Volitelný Ikona ZephyrVánek
Volitelný Kauterizační ikona plameneKauterizační plamen Odstranění krvácení
Volitelný Záchranná ikonaZachránit Můžete to dále posílit Ikona dvojitého strážceTwin Guardian Talent pro zvláštní odolnost.

Zbraně Warrior

Patch 10.1.7 Aktualizace: ARMS Warrior nedostal žádné změny v nadcházející drobné záplatě.

Bojovníci se zbraněmi jsou neuvěřitelně silní na 2 cílovém štěpení Ikona zametací úderyZametací údery a poté v popravě Provést ikonuVykonat . Poškození s jedním cílem Warrior je v tuto chvíli trochu chybějící, zejména ve srovnání s jiným melee, ale samozřejmě stále přinášejí jeden z nejsilnějších nehealerů, které ve hře, Rallying ikona CryVýzvou k soutěži .

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Rallying ikona CryVýzvou k soutěži Můžete jej dále posílit talentem Inspirující ikona přítomnostiInspirující přítomnost .
Jádro Battle Shout ikonaBattle Shout
Volitelný Ikona odrazu kouzlaReflexe kouzla Použitelné ve výklencích.

Požární mág

Patch 10.1.7 Aktualizace: Navzdory nejnovějším dvěma po sobě jdoucím kolům Nerfů jménem Fire Mage bude specifikace i nadále jednou z nejlépe rozsahových specializací v této úrovni. Jejich jedinečné vzorce poškození v kombinaci s nutností, která je nutná, z něj činí lukrativní možnost pro jakýkoli tým RAID.

Třída Fire Mage se tato vrstva vede díky silnému sadě úrovně a nedávného přepracování. Mají solidní výstup poškození jediného cíle a výjimečné schopnosti štěpení. Hasiči jsou známí svou neuvěřitelnou sadou nástrojů a jsou tradičně užitečné pro progresi. Jakýkoli boj, kde lze využít šíření zapálení.

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Arcane intelekt ikonaTajemný intelekt
Jádro Ikona time warpTime Warp
Volitelný Ikona hromadné bariéryHromadná bariéra

Odplata Paladin

Patch 10.1.7 Aktualizace: Odplata Paladin neobdržela žádné změny v nadcházejícím menším záplatě.

Odplata Paladin v Abersu, stínovaný kelírový nájezd, odplata Paladin se stala impozantní možností melee po hlavním přepracování. Navzdory jejich konkurenčním škodám mají třídy na dálku výhodu a některé mechaniky jsou nepřátelské na melee, což ztěžuje specializaci melee zajistit místo. Balíček odplaty Paladin je však již silný a další nadšenci poškození mohou být klíčem k dalšímu úspěchu.

Nástroj

Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Ikona oddanosti auraOddanost aura
Jádro Ikona odplaty auraOdplata aura V případě, že již máte Ikona oddanosti auraAura oddanosti z jiného paladinu si můžete vybrat Ikona odplaty auraOdplata aura, která pomůže vašemu náletu, způsobí více škod a uzdravení.
Volitelný Požehnání ikony obětiPožehnání oběti Pomáhá jednomu členovi vašeho náletu v kritické situaci. Lze dále vylepšit talentem Oběť spravedlivé ikonyOběť spravedlivé .
Volitelný Ikona požehnání ochranyPožehnání ochrany Fyzická imunita, která vám může pomoci při některých setkáních šéfů.
Volitelný Ikona požehnání svobodyPožehnání svobody Imunita vůči pohybu narušující účinky.
Volitelný Položte ikonu rukouPoložit na ruce

Vylepšení šaman

Patch 10.1.7 Aktualizace: Shaman Enhancement Shaman nedostal žádné změny v nadcházející drobné záplatě.

Ikona totem Windfury

Šaman vylepšení je výkonná třída DPS, která vyniká v poškození jediného cíle i štěpení. Když je však totem Windfuryho totem prokázán, jejich výstup poškození se stává ještě významnějším, což z nich činí jednu z nejcennějších tříd DPS ve hře. Mnoho dalších tříd melee také těží z totemu, přičemž některé specializace získaly významnou podporu poškození. Dokonce i bez totemu by byl Shaman Enhancement stále považován za specifikaci A-úrovně kvůli jejich působivému poškození výstupu.

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Ikona totem WindfuryTotem Windfury Výjimečně silné pro prodejce poškození melee.
Jádro Ikona BloodlustKrvežíznivost
Volitelný Ikona totem větruVětrný spěch totem
Volitelný Ikona předkůPokyny pro předky

Stínový kněz

Patch 10.1.7 Aktualizace: Shadow Priest neobdržel žádné změny v nadcházející drobné záplatě.

Stínové kněží jsou působiví s jejich velkým cílem a potenciálem AOE, spolu s mírným poškozením. Mohou být ještě efektivnější s použitím nejsilnějšího vnějšího poškození cooldown – Ikona infuze PowerInfuze energie . Díky Ikona dvojčatDvojčata talentu Sluneční kněžky, kněží se nyní mohou vztahovat Ikona infuze PowerPower Infusion pro někoho jiného a získat plnou výhodu. To výrazně zvyšuje škody způsobené cílem a činí stínové kněze atraktivnější možností. Stínoví kněží navíc mají schopnost se s nimi chovat Ikona Vampiric EmbonVampirické objetí, které může být zachránce v kritických situacích během nájezdů. A konečně, defenzivní cooldown, Ikona rozptyluDisperze, lze použít místo „imunity“ namočit v případě potřeby.

Nástroj

Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Ikona infuze PowerInfuze energie Vždy musíte mít Ikona dvojčatDvojčata Sluneční kněžka talentovaná.
Jádro Power Word: Ikona FortitudePower Word: Fortitude
Jádro Ikona dispívání hmotyHmota rozptýlená Neuvěřitelné užitečné, pokud je potřeba hmoty.
Volitelný Ikona Vampiric EmbonVampirické objetí
Volitelný Ikona skoku vírySkok víry

Affliction Warlock

Patch 10.1.7 Aktualizace: Affliction Warlock neobdržel žádné změny v nadcházející drobné záplatě. Specifikace se při některých setkáních s AOE prasklo a ořezává potřeby. Jejich nedávné přepracování vzoru poškození umožní rychlejší rampu a vyšší poškození, uzavření mezery mezi specifikacemi a zbytkem specializací poškození.

Je běžné, že každý nájezd vyžaduje alespoň jeden warlock kvůli jejich prospěšnému nástroji třídy. Affliction nabízí styl hry, který je založen na poškození v čase (DOT) a je docela dobrý při manipulaci s pohybem a nabízí slušnou oblast efektu (AOE) konverzi se správnými talenty. Ve srovnání se současnou meta je však největší slabostí utrpení, o kolik silnější je destrukce i demonologie. Téměř při každém možném setkání existuje v současné době lepší možnost specializace Warlock než utrpení.

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Vytvořte ikonu HealthstoneVytvořte zdraví
Jádro Ikona SoulstoneSoulstone
Jádro Ikona démonické brányDémonická brána
Jádro Rituál předvoláníRituál předvolání
Jádro Ikona prokletí jazykůProkletí jazyků Užitečné proti cílům Caster. Může být dále posíleno Ikona Amplify CurseAmplify Curse Talent.
Jádro Ikona prokletí slabostiProkletí slabosti Užitečné proti prodejcům fyzických škod. Může být dále posíleno Ikona Amplify CurseAmplify Curse Talent.
Jádro Démon svolání Vyvolání ikony IMPSvolání Imp vám může pomoci Ikona Singe MagicSinge Magic Disclese while Ikona předvolání FelhunterPředvolání Felhunter může být užitečný s dalším přerušením – Ikona kouzlaKouzelný zámek .
Volitelný Vyloučit ikonuVyhnat Užitečné na některých setkáních šéfů pro další efekt kontroly davu.

B-Tier

I když to není tak silné jako specializace A-úrovně, tyto specifikace jsou stále životaschopné a nebudou ve skupinách Raid neobvyklé. Některé z nich by mohly být vzácnější vidět, ale spíše proto, že ostatní specifikace této třídy jsou prostě mnohem silnější.

Rovnováha Druid

Patch 10.1.7 Aktualizace: Balance Druid neobdržel žádné změny v nadcházející drobné opravě.

Ikona Starfall

Jako rovnováha Druid nemusíte mít nejvyšší výstup s jedním cílem, ale vaše sada nástrojů pro poškození je dobře zaoblené a all-inclusive, což vám ve hře činí cenným přínosem ve hře. Zejména Starfall je jedinečnou schopností, která vás odlišuje od jiných tříd, protože vám umožňuje neustále štěpit šířené skupiny nepřátel. I když na tom nemusí na většině bojů záležet, Boomkins jsou nenahraditelné, když čelí více cílovým bojů.

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Značka divoké ikonyMark of the Wild
Jádro Ikona inervateInervate
Jádro Ikona razítka RoarRazítko Roar

Marksmanship Hunter

Patch 10.1.7 Aktualizace: Marksmanship Hunter obdržel žádné změny v nadcházející drobné záplatě.

Lovci střelby vynikají ve štěpení 3-5 cílů a mají skvělé prasklé schopnosti AOE. Jak již bylo řečeno, jsou v současné době nejsilnější specializací lovců pro poškození jediného cíle. Ve srovnání s mistrovstvím Beast a Survival je Marksmanship preferovanou volbou pro Aberrus a zůstane tak ve verzi 10.1.5. Ve skutečnosti je dostatečně silný, aby se v každé situaci dobře choval.

Nástroj

Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Ikona prvotního vztekuPrvotní vztek I když není jedinečný, může to pomoci v některých vzácných případech.
Volitelný StrážSentinelova ochrana Pokud máte Ikona Sentinel OwlSentinel Owl talentovaná, můžete dát své Léčitelé speciální 5% Leech pro 12 s zhruba každou minutu.
Volitelný Ikona nesprávného směruNesprávné směrování Užitečné v případech, kdy jsou rozšířeny ne-šéfy a vaše tanky potřebují pomoc se sbíráním aggro.

Beast Mastery Hunter

Patch 10.1.5 Aktualizace: Beast Mastery Hunter neobdržel žádné změny v nadcházející drobné záplatě.

Jako specifikace DPS na dálku ve hře vyniká lovec Beast jako jediný, kdo je schopen provádět celou svou rotaci při pohybu. Díky tomu je neocenitelný přínos pro jakoukoli mechaniku nebo úkoly potřebné během boje. Navzdory jejich všestrannosti však byli zařazeni do úrovně B pro nový nálet kvůli jejich nižšímu poškození ve srovnání s jinými specifikacemi. S mírným poškozením buffy by jejich již tak silná sada nástrojů snadno zvýšila výš.

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Ikona prvotního vztekuPrvotní vztek I když není jedinečný, může to pomoci v některých vzácných případech.
Volitelný StrážSentinelova ochrana Pokud máte Ikona Sentinel OwlSentinel Owl talentovaná, můžete dát své Léčitelé speciální 5% Leech pro 12 s zhruba každou minutu.
Volitelný Ikona nesprávného směruNesprávné směrování Užitečné v případech, kdy jsou rozšířeny ne-šéfy a vaše tanky potřebují pomoc se sběrem aggro.

Frost Mage

Patch 10.1.7 Aktualizace: Frost Mage nedostal žádné změny v nadcházející drobné záplatě.

Ikona bloku ledu

Frost mág nemusí mít nejlepší trvalé poškození s jedním cílem, ale je to skvělé pro poškození trychtýře a řešení 2-3 naskládaných cílů. Přestože tajemný mág způsobí více poškození s jedním cílem a má vyšší poškození prasknutí, Frost je stále preferovanou volbou pro setkání zaměřená na AOE. Navíc jsou mágové známí svou silnou obranou a schopnosti jako Ice Block jsou cenné při nájezdech. Mágové mají také vynikající mobilitu, což z nich činí vynikající volbu pro třídy Caster.

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Arcane intelekt ikonaTajemný intelekt
Jádro Ikona time warpTime Warp
Volitelný Ikona hromadné bariéryHromadná bariéra

Havoc Demon Hunter

Patch 10.1.7 Aktualizace: Hunter Havoc Demon nedostal žádné změny v nadcházející drobné záplatě.

Ikona temnoty

Jako třída mají lovci démonů univerzální a efektivní rozsah schopností poškození, díky nimž je v jakékoli situaci cenným přínosem. S jedinou sestavou talentu jsou schopni efektivně konkurovat v bojích, které vyžadují směs bojových stylů. Jedna z jejich největších silných stránek spočívá v jejich schopnosti vypořádat silné štěpení poškození 2-5 cílů a také v roztržení poškození oblasti účinku. Jejich poškození jediného cíle je však poměrně slabší, takže je méně užitečné, než by mohly být v určitých situacích, například proti Abersuovi. Lovci démonů však stále mají přístup k silné schopnosti temnoty, která může sloužit jako cenný nájezdový cooldown.

Nástroj

Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Ikona značky ChaosChaos Brand
Ikona temnotyTma

Frost Death Knight

Patch 10.1.7 Aktualizace: Frost Death Knight nedostal žádné změny v nadcházejícím menším záplatě.

Největší poškození Frost Death Knight pochází z jejich schopnosti zasáhnout více cílů najednou, konkrétně pomocí použití Dech ikony SindragosaDech Sindragosy . Zatímco jejich poškození je celkově konkurenceschopné, opravdu vynikají v situacích, kdy je přítomno více cílů. Pokud jde o čisté poškození s jedním cílem, je Frost Death Knight stále silným uchazečem, i když mírně za bezbožným rytířem smrti. Existuje několik konkrétních bojů, kde rytíř Frost Death opravdu svítí, ale pokud je primární zaměření na jednoho šéfa, je bezbožný rytíř smrti lepší volbou. Stojí za zmínku, že Knights Death Knights obecně jsou v tomto nájezdu méně cenní Ikona uchopení smrtiSchopnost přilnavosti smrti není pro žádná ze setkání nezbytná.

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Ikona anti-magické zónyAnti-magická zóna
Jádro Ikona uchopení smrtiUchopení smrti
Volitelný Zákeřná ikona chlazeníZákeřný chlad

Windwalker Monk

Patch 10.1.7 Aktualizace: Windwalker Monk nedostal žádné změny v nadcházející drobné záplatě.

Mniši Windwalker mají výjimečné prasknutí AOE a slušné poškození s jedním cílem. Bohužel, Aberrus, stínovaný kelímek, je silně jednochodově oblíbený Raid, který není nejsilnějším přínosem specializace. Hlavním důvodem, proč by přinesl větku Ikona mystického dotykuMystic Touch, ale další mnichové specifikace to mohou také přinést. Mniši navíc mohou talent do dvou neuvěřitelně užitečných nadšenců Velkorysé ikony PourVelkorysé nalévání a Blízko ikony srdceBlízko srdce, které by mohlo být kriticky důležité při vysoce poškozených mýtických setkáních, kde jste naskládáni se skupinou Raid, a být dalším důvodem, proč zvážit, že má jeden v rámci vašeho nájezdu.

Nástroj

Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Ikona mystického dotykuMystic Touch
Jádro Velkorysé ikony PourVelkorysé nalévání
Jádro Blízko ikony srdceBlízko srdce
Volitelný TygrTigerova chtíč Odstraňuje všechny kořeny a snavy.

Fury Warrior

Patch 10.1.7 Aktualizace: Fury Warrior nedostal žádné změny v nadcházející drobné záplatě.

Fury Warriors jsou vysoce efektivní, pokud jde o trvalé štěpení na nízkých cílech a provádění kvůli jejich silným schopnostem – Provést ikonuVykonat . Jejich poškození s jedním cílem však v současné době není tak působivé jako jiné třídy melee. Navzdory tomu stále mají jeden z nejsilnějších nehealerových nájezdů Cooldowns – Rallying ikona CryVýzvou k soutěži . Stojí za zmínku, že zatímco Warriors DPS mohou ztratit určitou hodnotu, válečníci ochrany jsou neuvěřitelně silní a nabízejí životaschopnou alternativu pro přivedení jejich užitečnosti k nájezdu.

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Rallying ikona CryVýzvou k soutěži Můžete jej dále posílit talentem Inspirující ikona přítomnostiInspirující přítomnost .
Jádro Battle Shout ikonaBattle Shout
Volitelný Ikona odrazu kouzlaReflexe kouzla Použitelné ve výklencích.

Atentát Rogue

Patch 10.1.7 Aktualizace: Atentát Rogue nedostal žádné změny v nadcházející drobné záplatě.

Ikona Atrophic Poison

Výstup individuálního poškození z atentátních rogues je průměrný, zatímco jejich výstup pro provádění poškození je slušný. Rogue jsou v obraně docela kvalifikovaní, takže je nutné mít ve vašem týmu alespoň jednoho nepoctivého, zejména s atrofickým jedem . Hlavní síla atentátů však spočívá v jejich schopnosti způsobit poškození jediného cíle. Bohužel, ve srovnání s jinými třídami, v této oblasti stále chybí, takže jsou rogues jako celek slabší. Kromě toho, atentátní rogues také nejsou tak efektivní ve více cílových situacích, i když by to neměl být problém při důležitých setkáních na Aberrusu.

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Ikona Atrophic PoisonAtrofický jed
Jádro Ikona železného drátuŽelezný drát Ticho + nepřátelé způsobují po určitou dobu snížené škody.

Jemnost Rogue

Patch 10.1.7: Podle Rogue neposkytl žádné změny v nadcházející záplatě.

Rogué jemnosti mají průměrný výstup poškození při cílení na jednoho nepřítele, zatímco se dobře chovají při útocích AOE a Cleave. Kromě toho mají přístup ke stejným obranným a podpůrným schopnostem jako jakékoli jiné nepoctivé specializace. Jejich schopnost způsobit solidní poškození v situacích štěpení a prasklých útoků je činí mimo jiné nepoctivé specializace, ale třída jako celek by mohla těžit z některých vylepšení.

Nástroj

Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Ikona Atrophic PoisonAtrofický jed

Elementární šaman

Patch 10.1.7 Aktualizace: Elemental Shaman rReceed žádné změny v nadcházející drobné záplatě.

Elementární šaman je známý pro své výjimečné poškození s jedním cílem, zatímco stále je schopen zvládnout útoky na štěpení a AOE. Díky tomu je skvělá volba pro setkání s různými profily poškození. Ve srovnání s jinými třídami, jako jsou Mages a Warlocks, však Elemental Shamani postrádají nájezd a odolnost vůči soutěži. Jednou z oblastí, kde vynikají, je ve své schopnosti způsobit poškození při pohybu (v závislosti na vaší sestavení), což z nich činí jednu ze tří nejlepších specializací pro řešení nuceného pohybu v bitvách. Celkově, zatímco elementární šamani nemusí mít nejvyšší hodnocení DPS, jejich síla spočívá v jejich všestrannosti a mobilitě.

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Ikona BloodlustKrvežíznivost
Volitelný Ikona totem větruVětrný spěch totem
Volitelný Ikona předkůPokyny pro předky

Outlaw Rogue

Patch 10.1.7 Aktualizace: Outlaw Rogue nedostal žádné změny v nadcházející drobné opravě.

Outlaw Rogues jsou schopni způsobit výjimečné štěpení a AOE poškození díky Ikona Flurry BladeFlurry čepele . Dokonce i v situacích, kdy je přítomen pouze jeden cíl, zůstává Outlaw impozantním prodejcem škod s pevnou sadou defenzivních schopností sdílených všemi nepoctivými specializacemi a také schopnost aplikovat Ikona Atrophic PoisonAtrophic Poison Debuff. Zatímco atentát je obecně lepší volbou pro odstranění jediného cíle, Outlaw opravdu svítí, když se zapojí více cílů.

Nástroj

Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Ikona Atrophic PoisonAtrofický jed
Jádro Ikona manévryDeftové manévry Jakmile máte útoky na blízko Ikona Flurry BladeK dispozici je flurry čepele.

C-Tier

Existuje několik specifikací, že i když mohou dobře fungovat v Mythic+ a na určitých šéfů, mají poškození soupravy, které jsou zcela v rozporu s tím, co důležité boje úrovně volá pro.

Feral Druid

Patch 10.1.7 Aktualizace: Feral Druid nedostal žádné změny v nadcházející drobné záplatě.

Ikona inervate

Feral Druid má veškerou typickou užitečnost druidu, včetně schopnosti poskytovat inervate . Na úrovni, kde již existuje mnoho vynikajících možností na dálku, je však mnohem náročnější najít slot pro divoké druid ve srovnání s rovnováhou Druid. Feral Druids jsou obecně slabí, s průměrným poškozením s jedním cílem a výjimečným poškozením AOE. Bohužel, tato kombinace poškození je vhodnější pro mýtické+ dungeony než útok v této konkrétní úrovni.

  • Nástroj
Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Značka divoké ikonyMark of the Wild
Jádro Ikona inervateInervate
Jádro Ikona razítka RoarRazítko Roar

Hunter přežití

Patch 10.1.7 Aktualizace: Hunter Survival nedostal žádné změny v nadcházející drobné záplatě.

Výkon lovců přežití se od posledních několika aktualizací záplaty neustále snižuje. Mají průměrné poškození s jedním cílem, slušné schopnosti AOE a jsou nejméně defenzivně silní mezi specializacemi lovců. Důvodem je skutečnost, že musí hrát v dosahu melee a postrádat jakoukoli relevantní nástroj, aby pomohl jejich týmu. Omezený prostor melee v nájezdech je vždy problém a je k dispozici mnohem více přitažlivých možností.

Nástroj

Funkce Kouzla Poznámky
Jádro Ikona prvotního vztekuPrvotní vztek I když není jedinečný, může to pomoci v některých vzácných případech.
Volitelný StrážSentinelova ochrana Pokud máte Ikona Sentinel OwlSentinel Owl talentovaná, můžete dát své Léčitelé speciální 5% Leech pro 12 s zhruba každou minutu.
Volitelný Ikona nesprávného směruNesprávné směrování Užitečné v případech, kdy jsou rozšířeny estemie bez šéfů a vaše tanky potřebují pomoc se sběrem aggro.

ChangeLog

  • 04. září. 2023: Zkontrolováno a aktualizováno za 10.1.7 patch.
  • 22 Aug. 2023: Další úpravy na základě poslední třídy Hotfix.
  • 09 Aug. 2023: Další změny na základě posledních třídních hotfixů.
  • 25. července. 2023: Přepracování rozhraní a aktualizace s nejnovějšími změnami třídy.
  • 11 JUL. 2023: Přidán Augmentation Evoker.
  • 05 JUL. 2023: Aktualizováno pro opravu 10.1.5.
  • 7. května 2023: Aktualizováno pro sezónu 2 Dragonflight.
  • 6. února. 2023: Aktualizováno pro opravu 10.0.5.
  • 22. listopadu. 2022: Aktualizováno pro sezónu 1 Dragonflight.
  • 18. srpna. 2022: Aktualizováno pro sezónu 4.
  • 23. června. 2022: Check-in od poslední aktualizace.
  • 25. dubna. 2022: Aktualizováno po prvních několika týdnech mýtického.
  • 18. února. 2022: Aktualizováno pro opravu 9.2.
  • 06 Nov. 2021: Aktualizováno pro opravu 9.1.5.
  • 04 Aug. 2021: Aktualizováno pro prvních pár mýtických týdnů.
  • 13 Jul. 2021: Aktualizováno po hrdinském týdnu.
  • 24. června. 2021: Přidána stránka.

Nejlepší třída Shadowlands pro PVE a PVP

Sbírání třídy ve World of Warcraft je trvalá volba. I když můžete znovu opětovné vyzkoušet jinou, budete s ním uvíznut, dokud svou postavu smažete. Nebudete tak efektivní, když hrajete třídu, která se vám nelíbí, a opak je také pravda. Když rádi hrajete roli, jste lépe motivováni k tomu, abyste o tom věděli všechno. Budete prozkoumat nejlepší rotace, stavění a všechno ostatní, na které můžete přimět své ruce, abyste se stali efektivnějšími nebo smrtícími nepřáteli. Otázkou však stále zůstává. Jak víte, který z nich si vybrat?

Výběr vaší třídy

Nejprve se budete muset rozhodnout, jakou roli chcete hrát. Existují tři: DPS, Tank a léčitel. DPS je prodejce škod, který má za úkol útočit na nepřítele a snížit jeho zdraví. Tanky hájí stranu tím, že chrání DPS a léčitele, přijímají útoky a zaměřují nepřátelskou pozornost od zaměření na méně trvanlivé spojence. A konečně, léčitel udržuje všechny naživu s uzdravením a dalšími podpůrnými akcemi. Jako další krok si budete muset vybrat mezi Melee a Ranged, pokud chcete být DPS. Oba mají své výhody i nevýhody, takže si musíte vybrat. Existuje také rozhodnutí mezi magickým poškozením a fyzickým poškozením. Vyberte si roli a zúžit své volby. Existuje 12 možností, ale můžete okamžitě odfiltrovat ty, které se vám nelíbí, když si vyberete styl směru a hry. Například si můžete vybrat třídy na dálku, pokud se vám nelíbí přiblížit se k nepříteli. Poté je to jen otázka výběru role, kterou chcete hrát. Každopádně je zde rozpis tříd a role, do kterých se vejdou.

Styl útoku DPS Nádrž Léčitel
Druid Melee/magie na dálku Ano Ano Ano
lovec Fyzické na dálku Ano Ne Ne
Kouzelník Magie na dálku Ano Ne Ne
Paladin Melee Ano Ano Ano
Kněz Magie na dálku Ano Ne Ano
Darebák Melee Ano Ne Ne
Šaman Kouzlo na melee nebo na dálku Ano Ne Ano
Čaroděj Magie na dálku Ano Ne Ne
Bojovník Melee Ano Ano Ne
Mrtvý rytíř Melee Ano Ano Ne
Mnich Melee Ano Ano Ano
Lovec démonů Melee Ano Ano Ne

Jak si vybrat třídu ve Shadowlandu?

  • Hunter – Beast Mastery Tree
  • Warlock – Destruction/Affliction

Tito dva jsou dostatečně snadné pro začátečníky. Jsou docela jednoduché, ale je třeba praktikovat je Finesse. Přesto mohou sloužit jako úvod do systémů hry. Je snadné vytvořit jinou postavu, která zažila jinou třídu nebo roli, takže se nemusíte příliš bát.

Další úvahy

Chcete-li mít důkladnější rozhodovací proces, můžete také zvážit nejvíce doporučené třídy pro PVE a PVP. Nezapomeňte se často kontrolovat zpět, protože aktualizace konstantního zůstatku posunují tato doporučení kolem. Současná meta také závisí na nejnovějším dostupném obsahu (RAIDS, PVP sezóna). Proto žádná třída udržuje své místo v žebříčku příliš dlouho.

Nejlepší třídy PVE ve Shadowlandu

PVE znamená ‘hráč vs. životní prostředí, „aka, když bojujete proti nepřátelům WoW s kontrolou AI. To zahrnuje útok a delving dungeonu plus obecné průzkumné a zemědělské zdroje. Je to méně konkurenční aspekt hry, zaměřený na pokus o vyhnout se poškození a přitom se snaží snížit zdraví cíle na nulu.

Jemnost Rogue

Rogue mají nejvyšší potenciál poškození s jedním cílem. Samozřejmě je to, jak je hráč staví a využívá své schopnosti. Nejlepší verze The Rogue pro PVE je strom jemnosti, zaměřený na mobilitu a backstabbing.

Navzdory jejich křehkosti, mohou tajně upravit tuny poškození, přičemž nepřítel nevěděl, že tam jsou. Aby kompenzovali jejich slabé obrany, mají různé schopnosti mobility, od úniku po plášť stínů. Ti, kteří ztěžují, aby zasáhli nepoctiví, pokud cíl přežije svůj nápor.

Varování: Ne postava pro začátečníky.

Démonologie Warlock

Warlocks byly mágové téměř zcela zastíněny. Démonologie Warlocks mají účinná kouzla AOE (oblast efektu) a kouzel s jedním cílem. Zkombinujte to se sníženým cooldownem pro svolání démonických tyranů a máte opravdové magické dělo, které často dokáže nepřátele nuke.

Tyto warlocks mají problém s mobilitou a užitečností. Budou první, kdo padne, pokud se s jejich tankem něco pokazí. Jejich výkon s vysokým poškozením znamená, že jsou hrozbou, a pro nepřítele je snadné je zacílit na další.

Fury Warrior

Válečníci jsou impozantní bojovníci, ale nic víc než strom zuřivosti jejich specializace. S jejich vynikající kombinací útoků na jedno cíl a AOE jsou připraveni převzít šéfy nebo dav přisluhovačů. Mají také dobrou mobilitu a přežití, takže z nich jsou téměř tankem. Navíc mohou poskytnout bitvu Shout Buff, který je nezbytný pro všechny bojovníky spojeneckých melee.

Nejlepší třídy PVP ve Shadowlands

PVP je jiný než PVE, protože budete hrát proti svým spolužákům místo AI regulovaného. To znamená, že si myslí a reagují jako hráč. Budete muset překonat, outhink nebo out-gambit další hráče, abyste se dostali na vrchol. Také použití třídy, která vyniká ve herním režimu.

Nejlepší třída 2v2

  • Fury Warrior
  • Jemnost Rogue
  • Hunter přežití

Nejlepší třída 3v3

  • Fury Warrior
  • Požární mág
  • Odplata Paladin

Nejlepší třída Battlegrounds

  • Rovnováha Druid
  • Affliction Warlock
  • Jemnost Rogue

V předchozí části byli diskutováni Fury Warriors and Subtlety Rogues, takže se můžeme přesunout na nové třídy a specializace. Lovci přežití mají dobrou kombinaci užitkových a urážlivých schopností, takže se mohou dostat z jakékoli situace, do které spadají. Jejich mazlíček může být také silou, se kterou je třeba počítat v této specializaci.

Ohnivé mágové se specializují na kouzla atributů požáru, samozřejmě. To znamená, že mohou ostatní zapálit a v průběhu času způsobit škody. Pokud jejich nepřátelé nemohou status rychle vyčistit, bude to jejich smrt. Jedinou nevýhodou je, že jako uživatelé magie jsou většinou skleněné děly a budou se muset spoléhat na své spoluhráče, aby přežili.

Odplata paladinů jsou mistry protiútoku, nebo je to odraz poškození? V každém případě čím více na ně zaútočíte, tím vyšší je škoda, že se vám mohou vrátit. Díky tomu je trochu vysoce rizikovou specializaci s vysokým návratem, jako je berserker, ale se svatým poškozením. Paladins mají také přirozenou afinitu k tankování, nechávají je přijmout útoky a vrátit je s dvojnásobkem moci.

Balance Druids, jak je uvedeno výše, mají všestrannost plnit jakoukoli roli ve straně. Mohou se uzdravit, mohou tankovat a mohou způsobit poškození se správnou transformací. Díky tomu jsou trochu nepředvídatelné, což může překvapit nepřátele. Přesto někteří staví svou účinnost do jednoho aspektu (DPS, Tanking nebo Healing) a ponechávají další dva průměrné.

Affliction Warlocks využívají výhody efektů stavu škody-v době, kdy je naživu udržet naživu. Opět platí, že stavové účinky mají obrovský vliv na bojový tok, protože pokud nepřátelé tyto účinky nevyčistí, nebudou žít dlouho.

Rozhodnete se, co je nejlepší

Nakonec, co je pro vás nejlepší, nemusí být to, co je pro ostatní nejlepší. Toto jsou jen doporučení, která nemusíte následovat. Jen se ujistěte, že si vyberete třídu, kterou si užijete hraní. Dokud se bavíte, pak na popularitě nezáleží. Hrajte co a jak chcete.

I když je to trvalá volba, můžete se vždy restartovat s novou postavou. Budete se muset vyrovnat znovu při vyrovnání. Pokud jste se s jinou postavou nedostali daleko, nemělo by to být příliš problém.

Každopádně doufám, že to pomůže při zahájení vaší cesty WOW Shadowlands správným způsobem. Pamatujte, že se s vaší třídou baví a hra je nejdůležitější věcí.

Wow účty nabídky

14denní ochrana prodávajícího po prodeji

  • Člen od: 2015
  • Celkové objednávky: 745
  • Člen od: 2015
  • 4.9

World of Warcraft: Dragonflight Účty: Hodnocení prodejce
14denní ochrana prodávajícího po prodeji

  • Člen od: 2015
  • Celkové objednávky: 745
  • Člen od: 2015
  • 4.9

World of Warcraft: Dragonflight Účty: Hodnocení prodejce
14denní ochrana prodávajícího po prodeji

  • Člen od: 2015
  • Celkové objednávky: 745
  • Člen od: 2015
  • 4.9

World of Warcraft: Dragonflight Účty: Hodnocení prodejce
14denní ochrana prodávajícího po prodeji

  • Člen od: 2015
  • Celkové objednávky: 745
  • Člen od: 2015
  • 4.9

World of Warcraft: Dragonflight Účty: Hodnocení prodejce

  • Člen od: 2020
  • Celkové objednávky: 219
  • Člen od: 2020
  • 4.8

World of Warcraft: Dragonflight Účty: Hodnocení prodejce
Prodejce zaručená doba dodání

WOW Class & Staví

Dragonflight Mage Spec

Dillan | 19. září 2023

Dragonflight Warlock Spec

Dillan | 15. září 2023

Nejlepší léčitel Dragonflight

Dillan | 13. září 2023

Playerauctions ‘WOW Marketplace

Na základě celkových hodnocení 14677 objednávek v uplynulém roce viz nejnovější recenze

Wow Gold Market

  • Sady brnění: Paladin
  • Sady brnění: mág
  • Sady brnění: kněz
  • Sady brnění: Hunter
  • Sady brnění: Druid
  • Sady brnění: Rogue
  • Sady brnění: Warlock
  • Dvouruční meče
  • Deska: Rameno
  • Prsteny

WOW Item Shop

Wow Account Store

Wow služby

Playerauctions je nezávislý trh hráčů-hráč pro nákup a prodej virtuální videohry. Playerauctions není schválen, přímo přidružený k, udržovaným, oprávněným nebo sponzorovaným World of Warcraft: Dragonflight nebo jeho vlastník ochranné známky.

Copyright 2000-2023. Všechna práva vyhrazena.

Na tomto webu používáme cookies a podobné technologie. To vám zlepšuje zážitek z procházení a umožňuje nám přizpůsobit vám lepší produkty a služby. Soubory cookie jsou uloženy lokálně na počítači nebo mobilním zařízení. Chcete -li povolit cookies, klikněte na „Povolit“. Politika souborů cookie

tvar_iconNastavení a podrobnosti cookie šipka-drop-icon

šek

Základní cookies (výkon a operace)

šipka-drop-icon

Podrobnosti

Analytics & Marketing (inessencial)

šipka-drop-icon

Podrobnosti

Základní soubory cookie pomáhají vytvořit web použitelný pomocí základních funkcí, jako je navigace na stránce a přístup do zabezpečených oblastí webu. Web nemůže bez těchto souborů cookie správně fungovat. Pomáhají nám také dodržovat zákonné požadavky, jako je GDPR.

Poskytovatel název Účel Zda je pro nás nezbytný cookie, abychom vám poskytli službu, kterou jste požadovali
Playerauctions Hl Tento cookie používáme k zaznamenávání preferencí jazyka uživatele. Ano
Playerauctions Production_access_token Tento cookie používáme k identifikaci a ověření každého uživatele. Ano
Playerauctions Production_returnUrl Tento cookie používáme k nahrávání URL webové stránky, z níž uživatel zahájil přihlášení. Po úspěšném přihlášení se uživatel vrátí na tuto webovou stránku. Ano
Playerauctions Global_cookie_id Tento cookie používáme k tomu, abychom pomohli ovládat naši službu Image CDN. Ano
Playerauctions ID zařízení Tento cookie používáme k detekci, zda se uživatel přihlásí z použitého zařízení. Ano
Playerauctions ASP.Net_sessionId Tento cookie používáme k nahrávání ID relace pro návštěvu každého uživatele na našem webu. Ano
Playerauctions měny Tento cookie používáme k zaznamenávání preferencí měny uživatelů. Ano
Playerauctions Countryisocodesetting Tento cookie používáme k zaznamenávání preferencí jazyka uživatelů a zemí pro stránky soukromého účtu na mě.Playerauctions.com Ano
Playerauctions Timeoutflag Tento cookie používáme k zaznamenávání informací pro stránky a služby uživatelských účtů na mě.Playerauctions.com Ano
Playerauctions me_access_token Tento souboj cookie používáme k identifikaci a ověření každého uživatele, který na mě přistupuje k soukromým účtům.Playerauctions.com Ano
Playerauctions me_forms_auth Tento souboj cookie používáme k identifikaci a ověření každého uživatele, který na mě přistupuje k soukromým účtům.Playerauctions.com Ano
Playerauctions Urlreferrer Tento cookie používáme k nahrávání URL, na kterou jsou uživatelé přesměrováni po přihlášení do mě.Playerauctions.com Ano
Playerauctions časové pásmo Tyto informace používáme k zaznamenávání informací o časovém pásmu uživatele, když se ke mně přistupujete.Playerauctions.com Ano
Playerauctions Tipmix Azure používá při určování, na který webový server by měli být zaměřeni. Ano
Playerauctions X-MS-Routing-Name Azure používal pro zvládnutí provozu během změn kódu. Ano
Playerauctions Gdpr_cookie Tento cookie používáme k zaznamenávání, zda uživatel přijímá soubory cookie nebo ne. Ano
Playerauctions display_cookie_popup Tento cookie používáme k nahrávání výběru uživatele a uzavření popoveru. Ano
Playerauctions _paim_warnning_tip Okamžitá zpráva poprvé otevřete varovný tip Ano
Playerauctions Iseu Tento cookie používáme k určení uživatele IP Ano
Google Recaptcha Nid Cookie NID obsahuje jedinečné ID, které Google používá k zapamatování vašich preferencí a dalších informací, jako je váš preferovaný jazyk (E.G. Angličtina), kolik výsledků vyhledávání si přejete zobrazovat na stránku (E.G. 10 nebo 20) a zda si přejete, aby zapnul filtr společnosti SafeSearch Google.
Reference: HTTPS: // Zásady.Google.com/technologie/typy?hl = en-us
Ano
Google Recaptcha Anid Tyto soubory cookie používáme k zabezpečení formulářů na našem webu proti spamu a zneužívání automatizovaným softwarem. Funguje to sběrem hardwarových a softwarových informací, jako jsou zařízení a aplikace, a odesíláním těchto dat společnosti Google pro analýzu.
Shromážděné informace se používají ke zlepšení Recaptapcha a pro účely obecného zabezpečení. Google nebude použita pro personalizovanou reklamu.
Ano
Google Recaptcha 1p_jar Tento cookie provádí informace o tom, jak koncový uživatel používá web a jakoukoli reklamu, kterou mohl koncový uživatel vidět před návštěvou uvedených webových stránek. Ano
Cloudová platforma Windows Azure Arroffinita Tento cookie používáme pro vyrovnávání zatížení, abychom se ujistili, že požadavky na stránku návštěvníků jsou směrovány na stejný server v jakékoli procházení relace. Ano
Iovace.vč io_token_ (náhodné dynamické číslo) Tento cookie se používá pro detekci a prevenci podvodů. Ano

Tyto soubory cookie shromažďují informace o tom, jak návštěvníci používají web, například na které stránky návštěvníci nejčastěji chodí. Používáme je ke zlepšení toho, jak náš web funguje. Některé z nich však mohou být cookies třetích stran a data, která shromažďují. Viz zásady ochrany osobních údajů našich procesorů třetích stran.

Poskytovatel název Účel Zda je pro nás nezbytný cookie, abychom vám poskytli službu, kterou jste požadovali
Sharethis _stid Sharethis Cookie ID. Ne
Sharethis _stidv Sharethis Cookie ID verze. Ne
Sharethis wordpress_test_cookie Sharethis Cookie, testy, pokud máme přístup k cookies. Ne
Sharethis PubConsent Sharethis Cookie nastavená na označení uživatele učinil prohlášení o sběru dat GDPR pro formát IAB TCF v1. Ne
Sharethis st_optout Sharethis Cookie nastavena tak, aby naznačovala, že se uživatel rozhodl ze sběru dat. Ne
Sharethis _ga Google Analytics Cookie používaný Sharethis k rozlišení uživatelů. Ne
Sharethis _gat Google Analytics Cookie používaný Sharethis k rozlišení uživatelů. Ne
Sharethis _gid Google Analytics Cookie používaný Sharethis k rozlišení uživatelů. Ne
Sharethis Visopt_S Vwo cookie, abyste viděli, kolikrát byl prohlížeč uzavřen a znovu otevřen. Ne
Sharethis _VIS_OPT_TEST_COOKIE Vwo relace cookie, aby zjistil, zda jsou soubory cookie povoleny v prohlížeči uživatele nebo ne. Pomáhá při sledování počtu zasedání prohlížeče návštěvníka. Ne
Sharethis _VWO_UUID_V2 VWO Cookie počítá jedinečný provoz na webu. Ne
Sharethis Intercom-ID-Fe2C9DMJ Intercom: Anonymní identifikátor návštěvníka pro návštěvníky webu. Ne
Sharethis Intercom-Session-Fe2C9DMJ Intercom: Identifikátor pro každou jedinečnou relaci prohlížeče. Cookie relace je osvěžován na každém úspěšném přihlášeném pingu a od té chvíle jej prodlužuje na 1 týden. Uživatel má přístup k jejich konverzacím a mít data sdělena na odhlášených stránkách po dobu 1 týdne, pokud relace není záměrně ukončena „Intercom („ Shutdown “), což se obvykle děje při odhlášení. Ne
Sharethis pxcelbcnlcy Systém správy značek Sharethis pro sledování latence na hlášení majáku. Ne
Sharethis PXCELACC3PC Sharethis Tag Management System Cookie pro kontrolu, zda je prohlížeč přijímán cookies třetích stran. Toto je nastaveno pouze tehdy, pokud na žádosti není žádný příchozí cookie. Ne
Sharethis pxcelpage_c010 a/nebo Sharethis Tag Management System Cookie ke sledování stavu rotace pixelů. Sharethis používá jiný cookie pro různé skupiny webů v síti Sharethis. Ne
Sharethis pxcelpage_c010_b a/nebo Ne
Sharethis pxcelpage_c010_c a/nebo Ne
Sharethis PXCELPAGE_C010_D Ne
Sharethis USPRIVACY Sharethis zní, zda je soubor cookie USPRIVACY přítomen v doméně vydavatele. Ne
Sharethis fpestid FPESTID je ID souboru cookie Sharethis v doméně operátora webových stránek. Ne
Google Analytics _gid Používá se k rozlišení mezi uživateli webových stránek v Google Analytics. Ne
Google Analytics _ga Ne
Google Dv Tyto soubory cookie používáme pro marketingové propagační účely, včetně analýzy dat a cílení na reklamu. Ne
Google AdWords Ide Tento cookie používáme pro propagační účely pro marketing Google, včetně analýzy dat a cílení na reklamu. Ne
Bing Muidb Tento cookie používáme pro propagační účely marketingu Microsoft Bing, včetně analýzy dat a cílení na reklamu. Ne
Bing PAN Ne
Bing Muid Ne
Bing _UETSID Tento cookie používá Bing ke shromažďování anonymních informací o tom, jak návštěvníci používají naše webové stránky. Ne
Bing _UETVID Toto je cookie používaný společností Microsoft Bing Ads a je to sledovací cookie. Umožňuje nám zapojit se s uživatelem, který dříve navštívil náš web. Ne
Reddit Edgebucket Tyto soubory cookie se používají k uložení informací o přihlášených uživatelích Reddit za účelem doporučení reklamy a aktualizaci obsahu. Obsah cookie je potvrzen v podmínkách podmínek používání Reddit. Ne
Reddit INITREF Ne
Reddit G_enabled_idps Používá se pro jednotlivé přihlášení Google Ne
Reddit nedávné_srs Tento cookie ukládá informace o uživateli přihlášení Reddit za účelem doporučení reklamy a aktualizaci obsahu. Ne
Facebook Fr Tento souboj cookie používáme pro propagační účely marketingu na Facebooku, včetně analýzy dat a cílení na reklamu. Ne
Facebook _fbp Ne
Cloudflare __cfduid Cookie se používá k identifikaci jednotlivých klientů za sdílenou IP adresou a aplikaci nastavení zabezpečení na základě klienta. Například, pokud je návštěvník v kavárně, kde je spousta infikovaných strojů, ale je důvěryhodný stroj konkrétního návštěvníka (E.G. Protože dokončili výzvu ve vaší období průchodu výzvy), cookie nám umožňuje identifikovat tohoto klienta a znovu je zpochybnit. Neodpovídá žádnému ID uživatele ve vaší webové aplikaci a ukládá jakékoli údaje o identifikaci osobně. Ano
Google optimalizovat _gaexp Tyto soubory cookie používáme pro účely testování A/B a analýzu dat. Ne
Alexa Analytics __AUC Tento cookie se používá ke shromažďování informací o chování spotřebitelů, které je zasláno Alexa Analytics. Ne
Google AdSense _gcl_au Tyto soubory cookie používáme pro marketingové propagační účely, včetně analýzy dat a cílení na reklamu. Ne
Microsoft ai_user Tyto soubory cookie jsou pro software Microsoft Application Insights, který shromažďuje statistické informace a telemetrické informace pro aplikace postavené na cloudové platformě Azure. Toto je jedinečný anonymní relační identifikátor cookie. Ne
Microsoft ai_session Ne

Nejlepší třídy ve Wow Dragonflight – Nejlepší třída v 10.1

WOW vlastní vyrovnávání (1-70)

Tato příručka vás naučí, jak si vybrat nejlepší třídu pro váš charakter World of Warcraft v Dragonflight Patch 10.1 a představuje nejlepší třídy pro PVE a PVP v nejnovější expanzi hry. Obecně ve hrách, Výběr správné třídy nebo sestavení pro vaši postavu významně ovlivňuje celý váš herní zážitek, A World of Warcraft není z toho výjimkou.

Nejprve začneme se základy, podíváme se na různé typy tříd dostupných ve World of Warcraft a pokryjeme Nejlepší třídy pro začátečníky – Jinými slovy, nejjednodušší třídy WOW pro PVE, nejlepší sólové třídy v Dragonflight.

Pak projdeme některé statistiky založené na grafech stupňů, protokoly Warcraft a žebříčku, představíme úrovně hodnocení WoW třídy pro novou expanzi a podívejte se na Nejlepší třídy DPS, léčitele a nádrže pro obsah koncových her PV.

Nakonec představíme Nejlepší třídy PVP s jejich seznamy a žebříčky pro 2v2, 3v3 a RBG herní režimy. Na konci průvodce budete mít jasný obraz nejlepších tříd ve hře, aktuální meta a co by mohla být nejlepší volbou pro váš charakter World of Warcraft. Zní to dobře, správně? Pojďme se ponořit!

Klíčové s sebou

Nejlepší třídy ve Wow Dragonflight Patch 10.1:

  • Nejlepší třída ve WoW pro DPS (Melee): Death Knight
  • Nejlepší třída ve WoW pro DPS (Ranged): Mage
  • Nejlepší třída ve WoW pro tank: Druid
  • Nejlepší třída ve WOW pro léčitele: Paladin
  • Nejlepší třída ve WoW (nejjednodušší) pro sólové melee DPS: Death Knight
  • Nejlepší třída ve WoW (nejjednodušší) pro sólo na dálku DPS: Hunter

Nejlepší třídy World of Warcraft v Dragonflight

Jaká je dnes nejlepší třída ve World of Warcraft v roce 2023? Toto je jedna z nejčastějších otázek, které zaplavují všechny komunity WOW. Ať už jste nový hráč nebo se právě vrátíte do hry, je to první věc, kterou chcete vědět.

Není to tajemství, že Wow je extrémně broušení, která vyžaduje nějakou vážnou investici do času. Zatímco na tom, také se chcete bavit, správně? Proto Musíte si vybrat nejlepší třídu, která odpovídá vašemu stylu hry A udělejte správná rozhodnutí týkající se třídy a specifikace, pro kterou se chystáte, a zároveň si užívejte svou oblíbenou hru.

Jako hráči vždy hledáme nejlepší, nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak dosáhnout našich cílů. Není to tak jednoduché, ale. Výběr nejlepší třídy pro vaši postavu v jakékoli hře, včetně WOW, vyžaduje za vás nějaký výzkum.

Začněte tím, že při vytváření postavy ve World of Warcraft Dragonflight existují 13 tříd Můžete jít a kromě toho, každá třída přichází s 2-4 možnými specifikacemi, do kterých se můžete valit. Již hodně rozmanitosti, správně? Žádné starosti, uděláme to co nejjednodušší, takže si můžete snadno vybrat to nejlepší pro svou postavu a mít hladký herní zážitek.

Tato příručka vás představí do nejlepších tříd v Dragonflight předváděním Aktuální meta pro každou třídu ve WoW v 10.1. Jak to uděláme? – Můžete se zeptat; analýzou úrovní třídy přes grafy a žebříčky. Jednoduše řečeno, statistika. Nyní se podívejme, které třídy vynikají v Dragonflight Patch 10.1 a jaká by byla pro vás nejlepší volba.

Obsah

Zde je to, na co se zaměříme v našem průvodci Nejlepší třídy World of Warcraft:

  • Výběr nejlepší třídy pro vás
  • Nejjednodušší třídy WOW v roce 2023
  • Wow třídy hodnocení úrovní. Grafy úrovně třídy Dragonflight
  • WOW Statistics: Patsing, Warcraft DOGS a žebříčky
  • Nejlepší třídy DPS pro PVE ve Wow Dragonflight
  • Nejlepší léčitelé pro PVE ve WoW 10.1
  • Nejlepší tanky pro PVE v Dragonflight
  • Seznamy hodnocení PVP a seznamy úrovně v Dragonflight 10.1
  • Nejlepší třídy World of Warcraft – FAQ
  • Závěr

Výběr nejlepší třídy pro vás

V této části pokryjeme základy a projdeme různými typy tříd nalezených ve World of Warcraft Universe, vysvětlíme, co představují meta třídy a jaké by byly některé z nejlepších sólových tříd, které by mohly jít ve Wow Dragonflight Patch 10.1, zejména pro začátečníky.

Typy tříd ve WoW

Jak již bylo zmíněno, ve World of Warcraft Dragonflight existuje 13 tříd, z nichž si můžete vybrat při vytváření postavy. Kromě toho každá třída přichází s vlastní sadou specializací (specifikace) pro jedinečné výhody, schopnosti a kouzla.

Ve vesmíru WOW je spousta závodů a tříd, ze kterých si můžete vybrat, takže se věci mohou matoucí se vší tou rozmanitostí. Při vytváření postavy si můžete vybrat stranu (aliance/horda), třídu, pohlaví, rasu a poté přizpůsobit jeho vzhled:

Stránka vytváření postav

Specializace budou k dispozici, jakmile postava dosáhne úrovně 10. Chcete -li otevřít kartu specializace, musíte ve výchozím nastavení stisknout „n.„Například to je, jak vypadá karta Specialization pro postavu smrti rytíře:

Příklad karty specializace

Typy herních stylů ve světě Warcraft

Pokud jde o herní styl, ve WoW lze postavy hrát jako:

  • Melee: Tyto postavy se točí kolem blízkých bojových setkání
  • Ranged: Tyto postavy vynikají ve středně až dlouhodobém boji

Typy rolí pro třídy ve World of Warcraft

Ve WoW, zejména když jste součástí skupiny, můžete pokrýt tři různé typy rolí:

  • DPS: Krátké pro “poškození za sekundu.„Také známý jako„ prodejce poškození “, odkazuje se na postavu, která se zaměřuje hlavně na to, aby bylo možné co nejvíce poškození
  • Nádrž: Postava, která odtáhne útočníky od ostatních hráčů
  • Léčitel: Postava, která se zaměřuje na obnovení zdraví spojenců, také známé jako uzdravení, zpoždění nebo zabránění jejich porážce

Jak již bylo řečeno, zde jsou třídy a specifikace, z nichž si můžete vybrat v rozšiřování Dragonflight:

Třída Spec #1 Spec #2 Spec #3 Spec #4
Bojovník Arms (DPS) Fury (DPS) Ochrana (tank)
Mrtvý rytíř Krev (nádrž) Frost (DPS) Unholy (DPS)
Lovec démonů Havoc (DPS) Vengeance (tank)
Druid Rovnováha (DPS) Feral (DPS) Guardian (tank) Obnovení (léčitel)
lovec Beast Mastery (DPS) Marksmanship (DPS) Přežití (DPS)
Kouzelník Arcane (DPS) Fire (DPS) Frost (DPS)
Mnich Brewmaster (Tank) Mistweaver (léčitel) Windwalker (DPS)
Paladin Holy (léčitel) Odplata (DPS) Ochrana (tank)
Kněz Disciplína (léčitel) Holy (léčitel) Shadow (DPS)
Darebák Atentát (DPS) Outlaw (DPS) Jemnost (DPS)
Šaman Elemental (DPS) Vylepšení (DPS) Obnovení (léčitel)
Čaroděj Affliction (DPS) Demonologie (DPS) Zničení (DPS)
Evoker Devastace (DPS) Konzervace (léčitel) Augmentace (DPS)

Výběr nejlepšího závodu pro vaši třídu

Jak již bylo uvedeno, výběr správné třídy pro vaši postavu významně ovlivňuje celý váš herní zážitek. Musíte se ujistit, že se točí kolem vašeho oblíbeného stylu Play (Melee nebo Ranged), takže se ukáže zábavná třída pro vás. Kromě toho výběr nejlepšího závodu pro tuto třídu přichází s některými výhodami. Závody však nenabízejí obrovské výhody, takže doporučuji vybrat závod, který se vám nejvíce líbí, esteticky řečeno.

Třídy meta World of Warcraft

Jaké jsou třídy meta ve WoW? Tradičně definujeme „meta“ jako zkratku „Nejúčinnější dostupná taktika.” V herním vesmíru existuje několik funkcí, které mají „meta“, jako jsou třídy postav, vybavení, které používáte, načítání/sestavení, složení týmu a seznam pokračuje.

Můžete ji přeložit jako „nejlepší“ nebo „nejoptimálnější“ možnost za určitých okolností. Účelem použití meta je maximalizovat naši účinnost pro hladší herní zážitek. Ve World of Warcraft, když hovoříme o třídách meta, odkazujeme na nejlepší třídy, které lze použít pro konkrétní činnosti, role nebo herní styly.

Příklad: Ve WoW máme meta třídy pro aktivity, jako jsou mýtické dungeony, nájezdy, PvP nebo zemědělství pro zdroje, hory, úspěchy atd.

Zvyšte svůj wow postavu

Nejlepší třídy pro začátečníky (nejjednodušší třídy WOW)

Co usnadňuje třídu ve World of Warcraft? Nejdostupnější třídy jsou dobře vyvážený z hlediska poškození a přežití se snadným rotacím kouzla a velmi důležitější je, že se nespoléhejte na příliš mnoho cooldowns.

Vezměte prosím na vědomí, že jsou to MŮJ doporučení; Co považuji za Nejjednodušší třídy WOW v Dragonflight 10.1:

Nejlepší sólové třídy ve Wow Dragonflight

Jaké jsou nejlepší třídy a specifikace ve World of Warcraft v Patch 10.1? Ať už jste vracející se hráč nebo začátečník, hledáte styl hry, do kterého je snadné se dostat, který používá jednoduchou rotaci, ale zároveň s velkým potenciálem pro obsah koncových her, jako jsou dungeony nebo nájezdy na nejvyšší úrovně. Že jo?

Studna, Nejlepší rada je hrát třídu, kterou si nejvíce užijete. Pokud jste ve hře nováčkem, zkontrolujte některá videa na YouTube a podívejte se, co se vám nejvíce líbí. Abych byl upřímný, téměř každá třída a herní styl dokážou opravdu dobře v Dragonflight s dostatečným vybavením a časem investovaného. Aby to pro vás trochu usnadnilo, zde jsou moje nejlepší tipy, které se kvalifikují pro nejlepší sólové třídy ve Wow Dragonflight Patch 10.1:

  • Nejlepší třídy na dálku: Warlock, mág, šaman, druid.
  • Nejlepší třídy melee: Evoker, Death Knight, Warrior, Rogue.

Tím se zabalí úvodní část tříd WoW. Po přechodu do další části našeho průvodce se podíváme na několik statistik o různých třídách ve hře a jejich hodnocení. Také vysvětlíme, co je analýza Wow a jak používat protokoly a žebříčky Warcraft, abychom lépe porozuměli probíhající meta a nejlepší třídy v Dragonflight. Pojďme se ponořit!

Wow třídy hodnocení úrovní. Grafy úrovně třídy Dragonflight

Předtím, než se dostanete do třídních hodnocení, zkusme odpovědět na následující otázku: Co je to seznam úrovně? Zde je definice seznamu úrovní na bod z bodu Wikipedia:

„Seznam úrovní je koncept v kultuře videoher, kde hratelné postavy nebo jiné prvky ve hře jsou subjektivně hodnoceny jejich příslušnou životaschopností v rámci seznamu. Postavy uvedené vysoko na seznamu úrovně konkrétní hry jsou považovány za silné postavy ve srovnání s znaky s nižším skóre, a proto jsou s větší pravděpodobností použity v konkurenčních prostředích na vysoké úrovni, jako jsou turnaje.”

Tyto seznamy používají úrovně (úrovně, vrstvy) k rozlišení toho, jak silný subjekt je srovnáván s ostatními. Dobře, ale jak se to vztahuje na World of Warcraft a různé třídy ve hře? Odpověď je přímá: zařadit třídy z nejoblíbenějších až nejoblíbenějších nebo z nejsilnějších po nejmenší po nejmenší, Za určitých okolností nebo činností, jako jsou mýtické+ dungeony, nájezdy nebo Pvp.

Každá úroveň odpovídá určenému dopisu, přičemž S je nejvyšší, následující, pak B, C atd.: S> a> b> c> d.

Třída úrovně Popis úrovně
S úrovní Zbožné, vynikající specifikace, obecně nemají žádné slabosti
A-Tier Silné specifikace, mohou mít drobné slabosti
B-Tier Specifikace, které jsou silné, ale mohou mít několik významných slabostí
C-Tier Spravedlivé specifikace, průměrné; Tyto specifikace nemusí zapadnout do žádné kompozice
D-Tier Průměrný pro špatné specifikace, obvykle nedoporučuje

Chcete -li to ještě snazší, podívejme se na následující příklad:

Třída Specializace Úroveň
Čaroděj Zničení S úrovní
lovec Přežití S úrovní
Druid Divoký A-Tier
Mrtvý rytíř Mráz B-Tier
lovec Beast Mastery B-Tier

Z výše uvedené situace snadno usoudíme, že zničení Warlock a lovec přežití fungují mnohem lépe než rytíř Frost Death za dané okolnosti.

Proto vřele doporučuji, abyste se podívali na některé seznamy úrovně třídy WOW, pokud chcete jít na jednu z nejlepších tříd ve hře. Můžete snadno vytvořit představu o tom, jak dobře požadovaná třída ve srovnání s ostatními a mít odpověď, pokud stojí za to jít pro tuto konkrétní třídu nebo pokud byste měli hledat něco jiného.

Poznámka: Nezapomeňte, že úrovně hodnocení tříd, o kterých mluvíme, odrážejí, jak dobře každá třída provádí v aktivitách konečné hry, nejnáročnější a nejsložitější typ obsahu, kterého lze dosáhnout ve World of Warcraft, jako jsou mýtické žaláře, nájezdy, nájezdy, nájezdy, nájezdy, nájezdy, nájezdy, nájezdy, nájezdy a PVP na nejvyšší úrovni. V zásadě jsou nejlepší třídy a specifikace používané nejzkušenějšími nejlepšími hráči v probíhající Wow Meta, Dragonflight 10.1.

WOW Statistics: Patsing, Warcraft DOGS a žebříčky

Co je wow analýza?

Ve World of Warcraft, Parse je číslo, které obdržíte na základě vašich DPS ve srovnání s ostatními hráči stejné třídy jako vy. Prvně se používají primárně a berou v úvahu, když cechy najímají nové hráče. Jinými slovy, jsou téměř povinné prokázat svou hodnotu novému cechu. Mnoho hráčů považuje analyzy rovné dovednosti. Paraty však nejsou 100% přesné, protože tato čísla odrážejí pouze poškození a nezohledňují úroveň mechaniky nebo úmrtí.

Všechny informace lze sledovat Warcraftlogs.com. Na tomto webu si můžete prohlédnout nejlepší třídy prostřednictvím žebříčku tříd, žebříčků a statistik pro každého šéfa nebo dungeonu ve Wow Dragonflight 10.1.

Zde je příklad seznamu nejběžnějších závorek analýzy:

A zde je několik snímků z výše uvedených webových stránek:

RAID DPS Hodnocení ATSC 1

RAID DPS Hodnocení ATSC 2

V tomto okamžiku byste měli jasně vidět, jak hodnocení třídy funguje ve World of Warcraft a jak porovnat třídy založené na seznamech úrovně. To by mělo být celý proces výběru nejlepší třídy pro vaše WOW postavy mnohem jednodušší. Následující části našeho průvodce představí nejlepší třídy DPS, léčitele a tanků ve World of Warcraft Dragonflight.

Nejlepší třídy DPS pro WOW Dragonflight Patch 10.1

Jaká je nejlepší třída DPS ve World of Warcraft? Víš, že staré přísloví: Kdybych měl nikl pokaždé, když jsem viděl tuto otázku, byl bych bohatý. Velmi bohatý! Toto je jedna z nejčastěji kladených otázek v herních komunitách WoW. Každý chce vzít zkratku a získat snadnou odpověď, ale bohužel to není tak jednoduché. Samozřejmě, pokud hledáte nezaujatá a přiměřená odpověď.

První, Neexistuje třída, která je „nejlepší“ pro všechny činnosti. Nemáme absolutně nejlepší třídu DPS ve World of Warcraft, která může ovládat první místo na metrech DPS pro všechny aktivity koncových her venku. Neexistuje nic takového. Jakmile provedete nějaký výzkum „Nejlepší DPS v Dragonflight“, najdete různé odpovědi poukazované na „nejlepší“ třídu DPS pro PvP, další pro útok a možná další pro Dungeons.

Abychom se vyhnuli zmatení a získali relevantní odpovědi, zacházíme s každou aktivitou koncových her pomocí vlastního žebříčku DPS a seznamem úrovně. Takže se podíváme do nejlepších tříd DPS pro Raid a pak budeme pokrývat nejlepší třídy DPS pro mýtické plus dungeony. Nakonec představíme nejlepší třídy pro PVP pro herní režimy 2v2, 3v3 a RBG ve Wow Dragonflight 10.1.

Shromažďujeme data pro tuto příručku z vyhrazených webových stránek, jako jsou protokoly Warcraft a WOW Meta. Neustále aktualizujeme seznamy nájezdu a dungeonu, Takže se ujistěte, že sledujete průvodce a nenechte si ujít žádné zprávy o tomto tématu!

Mýtický Aberrus, stínovaný kelímek Hodnocení RAID DPS v Patch 10.1:

Úroveň Třídy a specializace
S Unholy Death Knight, Augmentation Evoker, Frost Death Knight,
A Frost Mage Démonologie Warlock, Affliction Warlock, Vylepšení šaman, Devastace Evoker, Požární mág,
B Arcane Mage Elementární šaman, Marksmanship Hunter, Atentát Rogue, Zbraně Warrior, Feral Druid, Windwalker Monk, Zničení Warlock, Beast Mastery Hunter, Stínový kněz
C Fury Warrior, Outlaw Rogue, Havoc Demon Hunter, Odplata Paladin, Jemnost Rogue, Hunter přežití, Rovnováha Druid

Mythic Plus DPS žebříčky ve Wow Dragonflight Patch 10.1

Nejlepší třídy DPS pro Mýtické+ dungeony (Seznam úrovní září):

Úroveň Třídy a specializace
S Požární mág, Stínový kněz, Augmentation Evoker
A Jemnost Rogue, Rovnováha Druid, Zničení Warlock, Vylepšení šaman, Arcane Mage, Fury Warrior, Outlaw Rogue,
B Odplata Paladin, Feral Druid, Zbraně Warrior, Windwalker Monk, Frost Mage, Elementární šaman, Beast Mastery Hunter, Hunter přežití, Frost Death Knight, Affliction Warlock, Démonologie Warlock, Havoc Demon Hunter
C Marksmanship Hunter, Devastace Evoker, Atentát Rogue, Unholy Death Knight

Tím se zabalí vše, co potřebujete vědět o žebříčku DPS a seznamech úrovně v probíhající meta v Dragonflight Patch 10.1 Pro Abersus, stínovaný kelímkový nájezd a mýtické+ dungeony.

Doufejme, že nyní máte lepší pohled na nejlepší třídy DPS pro PVE ve WOW a můžete si snadno vybrat nejlepší třídu pro svou postavu na základě výše uvedených dat. Nyní je čas pokrýt seznamy úrovně léčitele a podívat se na nejlepší léčitele ve Wow Dragonflight 10.1.

Nejlepší léčitelé ve Wow Dragonflight

Nejlepší léčitelé (třídy léčitele) v náplasti 10.1

Ve World of Warcraft Dragonflight 10.1, celkově, Zdá se, že nejlepší třídou léčitele je Paladin. Ale stejně jako v roli DPS, budeme analyzovat nejlepší léčitele a seznamy úrovně léčitele pro aktivity koncových her PVE: Raid a Mythic Plus Dungeons.

Mýtický Aberrus, stínovaný kelímek Hodnocení RAID LEALIER v Patch 10.1:

Úroveň Třídy a specializace
S Disciplína kněze
A Obnovení šaman, Svatý Paladin
B Svatý kněz, Konzervace Evoker
C Mistweaver Monk, Obnovení Druid

Jaký je nejlepší léčitel ve World of Warcraft pro mýtické+ dungeony v 10.1?

Abychom odpověděli na tuto otázku, zde je náš Dragonflight MYTICIC+ DUNGEONS LEALITER SEZNAM:

Úroveň Třídy a specializace
S Svatý Paladin, Disciplína kněze
A Svatý kněz, Obnovení šaman, Obnovení Druid
B Mistweaver Monk, Konzervace Evoker

To pokrývá vše týkající se seznamů léčitelů a seznamů úrovně léčitele pro nájezdy a dungeony. Nyní, když jsme diskutovali o nejlepších třídách DPS a nejlepších léčitelů v probíhající meta WoW, musíme se zakrýt ještě jedna role: The Tanks. Podívejme se, jak tanky fungují v Dragonflight Patch 10.1. Můžeme?

Nejlepší tanky ve Wow Dragonflight

Nejlepší tanky (tankové třídy) v Dragonflight 10.1

Celkově v Dragonflight Patch 10.1 Zdá se, že nejlepší tanková třída je Druid. Ale opět budeme analyzovat nejlepší tanky a seznamy vrstvy nádrže pro nájezd i mýtické+ dungeony.

Mýtický Aberrus, stínovaný kelítek Žebříčky RAID tanků v náplasti 10.1:

Úroveň Třídy a specializace
S Guardian Druid, Brewmaster Monk
A Vengeance Demon Hunter, Ochrana Paladin
B Ochrana válečník, Krevní smrt rytíř

Jaký je nejlepší tank ve Wow Dragonflight pro mýtické+ Dungeons v Patch 10.1?

Pro Mýtické+ dungeony V Dragonflight máme následující pořadí tanků a seznam úrovní:

Úroveň Třídy a specializace
S Guardian Druid
A Vengeance Demon Hunter, Krevní smrt rytíř, Brewmaster Monk
B Ochrana Paladin, Ochrana válečník

Mějte na paměti, že Tyto seznamy úrovně odrážejí špičkové třídy, které ve svých kategoriích provádějí to nejlepší, ale zároveň používají nejlepší hráči na světě. Mluvíme o nejzkušenějších a nejzkušenějších hráčích WOW pro tyto druhy obsahu koncových her PVE.

Příklad: Pokud je vaše oblíbená třída Warrior a chcete ji použít k pokrytí role tanku ve vaší skupině, jednoduše jděte na to a uděláte dobře dobře. Nikdy se nemusíte dostat z cesty a hrát třídu, která se točí kolem složitější rotace kouzla, než na co jste zvyklí a užívají si jen proto, že se v těchto seznamech úrovně řadí lépe.

Jak již bylo uvedeno, základním faktorem je zábava při hraní hry, takže se vždy držte třídy, která se zdá být nejlepší pro VY.

V nadcházející části našeho průvodce představíme nejlepší třídy PVP ve Wow Dragonflight Patch 10.1 Pro každou roli (DPS, Healer, Tank) v herních režimech 2v2, 3v3 a RBG. Pojďme se do toho dostat!

Hodnocení PVP DPS ve WOW 10.1 (úrokový seznam září 2023)

Nejlepší třídy DPS pro PVP v herním režimu 2v2

Úroveň Třídy a specializace
S Windwalker Monk, Zbraně Warrior, Unholy Death Knight, Hunter přežití, Jemnost Rogue, Havoc Demon Hunter
A Marksmanship Hunter, Odplata Paladin, Feral Druid, Fury Warrior. Beast Mastery Hunter, Stínový kněz, Rovnováha Druid, Zničení Warlock
B Požární mág, Elementární šaman, Atentát Rogue, Outlaw Rogue, Affliction Warlock, Frost Mage, Vylepšení šaman, Démonologie Warlock,
C Arcane Mage, Frost Death Knight, Augmentation Evoker, Devastace Evoker

Nejlepší třídy DPS pro PVP v herním režimu 3v3

Úroveň Třídy a specializace
S Zbraně Warrior, Odplata Paladin, Stínový kněz, Windwalker Monk, Unholy Death Knight, Rovnováha Druid, Zničení Warlock
A Augmentation Evoker, Jemnost Rogue, Elementární šaman, Požární mág, Havoc Demon Hunter
B Feral Druid, Vylepšení šaman, Fury Warrior, Marksmanship Hunter, Démonologie Warlock, Affliction Warlock
C Frost Mage, Hunter přežití, Arcane Mage, Beast Mastery Hunter, Outlaw Rogue, Devastace Evoker, Frost Death Knight, Atentát Rogue

Nejlepší třídy DPS pro PVP v herním režimu RBG

Úroveň Třídy a specializace
S Jemnost Rogue, Rovnováha Druid, Odplata Paladin, Zbraně Warrior, Havoc Demon Hunter, Fury Warrior
A Zničení Warlock, Stínový kněz, Unholy Death Knight, Marksmanship Hunter, Feral Druid
B Beast Mastery Hunter, Affliction Warlock, Frost Mage, Požární mág, Elementární šaman, Atentát Rogue, Windwalker Monk,
C Démonologie Warlock, Outlaw Rogue, Augmentation Evoker, Frost Death Knight, Devastace Evoker, Vylepšení šaman, Arcane Mage, Hunter přežití

Hodnocení PVP Healiler ve WoW 10.1 (úrokový seznam září 2023)

Nejlepší třídy léčitele (léčitelé) pro PVP v herním režimu 2v2

Úroveň Třídy a specializace
S Svatý kněz, Obnovení Druid, Svatý Paladin
A Mistweaver Monk, Obnovení šaman
B Disciplína kněze, Konzervace Evoker

Nejlepší třídy léčitele (léčitelé) pro PVP v herním režimu 3v3

Úroveň Třídy a specializace
S Svatý Paladin
A Svatý kněz
B Obnovení Druid, Obnovení šaman, Mistweaver Monk, Disciplína kněze, Konzervace Evoker

Nejlepší třídy léčitele (léčitelé) pro PVP v herním režimu RBG

Úroveň Třídy a specializace
S Mistweaver Monk
A Disciplína kněze, Konzervace Evoker
B Svatý kněz, Svatý Paladin, Obnovení Druid, Obnovení šaman

Hodnocení tanků PVP ve WoW 10.1 (úrokový seznam září 2023)

Nejlepší třídy tanků (tanky) pro PVP v herním režimu 2v2

Úroveň Třídy a specializace
S Guardian Druid
A Brewmaster Monk
B Ochrana Paladin, Ochrana válečník, Krevní smrt rytíř
C Vengeance Demon Hunter

Nejlepší třídy tanků (tanky) pro PVP v herním režimu 3v3

Úroveň Třídy a specializace
S Ochrana Paladin,
A Vengeance Demon Hunter, Guardian Druid, Ochrana válečník
B Krevní smrt rytíř, Brewmaster Monk

Nejlepší třídy tanků (tanky) pro PVP v herním režimu RBG

Úroveň Třídy a specializace
S Guardian Druid
A Vengeance Demon Hunter
B Krevní smrt rytíř, Ochrana Paladin, Ochrana válečník, Brewmaster Monk

To pokrývá vše týkající se nejlepších tříd PvP ve Wow Dragonflight Patch 10.1. Doufejme, že v tomto okamžiku se výběr nejlepší třídy pro vaši postavu stalo mnohem jednodušší 🙂

Pvp Gear Boost

Aktualizační protokol (13. září 2023)

Top 5 nejlepších Aberrus, Shadowed Crucible Raid DPS třídy in Wow Patch 10.1:

  • Unholy Death Knight
  • Augmentation Evoker
  • Frost Death Knight
  • Frost Mage
  • Démonologie Warlock

Top 5 nejlepších Aberrus, Shadowed Crucible Raid Healer Class in Wow Patch 10.1:

  • Disciplína kněze
  • Obnovení šaman
  • Svatý Paladin
  • Svatý kněz
  • Konzervace Evoker

Top 5 nejlepších Aberrus, Shadowed Crucible Crucible Raid Tank in Wow Patch 10.1:

  • Guardian Druid
  • Brewmaster Monk
  • Vengeance Demon Hunter
  • Ochrana Paladin
  • Ochrana válečník

Top 5 nejlepších Třídy Mythic+ Dungeon DPS in Wow Patch 10.1:

  • Požární mág
  • Stínový kněz
  • Augmentation Evoker
  • Jemnost Rogue
  • Rovnováha Druid

Top 5 nejlepších Třídy Mythic+ Dungeon Healer in Wow Patch 10.1:

  • Svatý Paladin
  • Disciplína kněze
  • Obnovení šaman
  • Svatý kněz
  • Obnovení Druid

Top 5 nejlepších Třídy Mythic+ Dungeon Tank in Wow Patch 10.1:

  • Guardian Druid
  • Vengeance Demon Hunter
  • Krevní smrt rytíř
  • Brewmaster Monk
  • Ochrana Paladin

Nejlepší třídy World of Warcraft – FAQ

1. Kolik tříd je ve WoW?

V současné době existuje 13 jedinečných tříd ve Wow Dragonflight: Warrior, Hunter, Mage, Rogue, Priest, Warlock, Paladin, Druid, Shaman, Monk, Demon Hunter, Death Knight a Evoker.

2. Jaká je nejjednodušší třída ve WoW?

Nejjednodušší třídou pro hraní ve World of Warcraft je Hunter, protože domácí mazlíček je velmi užitečný a třída má některé z nejjednodušších rotací, které se nespoléhají na mnoho cooldownů, extrémně zábavného stylu hry.

3. Jaké jsou nejzábavnější třídy wow?

Nejzábavnější třídy jsou obecně nejjednodušší třídy ve hře, jako jsou Hunter, Demon Hunter, Warrior a Paladin.

4. Jaká je nejhranější třída ve WoW?

Zdá se, že nejhranější třídou ve WoW je lovec, s 10 hráči populací.5% – 11%, následované válečníkem (9.9%), Druid (9.9%) a Paladin (9.5%).

5. Jaká je nejlepší třída DPS ve Wow Dragonflight 10.1?

V Dragonflight Patch 10.1, The Rogue se zdá být nejlepší třídou DPS pro mýtické nájezdy a mýtické+ dungeony.

Poslední myšlenky

To pokrývá vše, co byste měli vědět o Nejlepší třídy a probíhající meta ve World of Warcraft Dragonflight for Patch 10.1. Přečtením této příručky byste nyní měli mít jasný obraz nejlepších tříd ve hře a jak za určitých okolností a různých aktivit koncových her PVE nebo PVP. Doufejme, že tato příručka usnadňuje celý proces výběru nejlepší třídy.

Nezapomeňte, že seznamy žebříčku a úrovně se mohou změnit. Budeme pokračovat v aktualizaci této příručky jako ve vesmíru Wow, třídy meta se neustále mění, takže sledujte tento příspěvek a nenechte si ujít, co může být „nová nejlepší třída“ pro váš charakter World of Warcraft.

Související průvodce

V níže uvedené tabulce uvádíme hloubkové průvodce pro každou specializaci WOW Dragonflight Season 2:

Průvodce lovcem přežití Marksmanship Hunter Guide Beast Mastery Hunter Guide Outlaw Rogue Guide Průvodce jemným nepoctivým průvodcem Atentát Rogue Guide
Průvodce destrukcí Warlock Průvodce demonology Warlock Affliction Warlock Guide Průvodce mnich Windwalker Mistweaver Monk Guide Brewmaster Monk Guide
Elemental Shaman Guide Posílení šamanského průvodce Průvodce restaurováním šamanu Frost Death Knight Guide Průvodce bezbožným smrtským rytířem Průvodce rytířem krve
Shadow Priest Guide Průvodce svatým knězem Disciplína Průvodce knězem Průvodce ochranou válečníků Průvodce Warrior Arms Warrior Průvodce Fury Warrior
Průvodce ochranou Paladin Průvodce odplata paladin Průvodce svatým paladinem Průvodce ohněm Frost Mage Guide Arcane Mage Guide
Průvodce lovcem démonů Průvodce demonstrací pomsty Balance Druid Guide Feral Druid Guide Průvodce obnovením Druid Guardian Druid Guide
Průvodce Devastation Evoker Průvodce evokerem ochrany

O kboostingu

Děkujeme, že jste si udělali čas a přečetli si náš průvodce o nejlepších třídách ve Wow Dragonflight. Věděli jste, že na Kboosting, Nejsme jen o průvodcích a článcích? Poskytujeme také posilující služby, aby vám věci usnadnily. Podívejte se na naše Služby podpory wow, Zvládneme vám vše pro vás, zatímco se ve hře budete mít nějakou skutečnou zábavu!

Exkluzivní průvodci a tipy