E3 2018 Plán: Tiskové konference pro Sony, Nintendo, Bethesda a další pokračují – Gamespot, tisková konference E3 2018

Plán tiskové konference E3 2018

Když: Pondělí 11. června ve 16:00 ET (13:00 PT / 21 PM UK Time).

Rozvrh E3 2018: Tiskové konference pro Sony, Nintendo, Bethesda a další pokračují

Je čas, aby E3 2018 začal. Zde je, kdy být připraven na novinky ze všech živých briefingů velkých společností.

a Eddie Makuch 14. června 2018 v 8:54 PDT

Jsme na konci E3 2018, a to znamená, že tiskové konference se brzy zabalí. Mnoho z nich se již odehrálo, ale jeden z největších-Nintendo-ještě přijde v úterý ráno. To znamená mnoho herních zpráv, odhalení a přívěsů pro Nintendo Switch Kromě všeho, co jsme se již naučili. Zde začnou všechny konference a kde můžete sledovat živé převody a živé bloky.

EA Play byla v sobotu první roční událostí a přinesla zprávy o věcech, jako je Battlefield V a Respawn’s New Star Wars Game. Microsoft následoval tiskovou konferenci zabalenou zabalení, která představovala desítky her. Bethesda nabídla podrobnosti o vysoce očekávaném Fallout 76 a potvrdila řadu dalších her-včetně Elder Scrolls VI a jeho rumorované sci-fi hry Starfield.

Kliknutím k nimž je nevolán

  • Začátek v:
  • Končí na:
  • Automatické přehrávání
  • Smyčka

Chtějí, abychom si vzpomněli na toto nastavení pro všechna vaše zařízení?

Chcete -li sledovat videa, použijte prosím prohlížeč Video HTML5.
Toto video má neplatný formát souboru.
Omlouvám se, ale nemůžete získat přístup k tomuto obsahu!

Chcete -li zobrazit toto video, zadejte své datum narození

Kliknutím na „Enter“ souhlasíte s GameSpot
Podmínky používání a zásady ochrany osobních údajů

Nyní hraje: Square Enix, Ubisoft a Sony E3 2018 Tiskové konference plus Reakce a hraní

Devolver Digital také uspořádal tiskovou konferenci E3 v neděli. Square Enix je následoval v pondělí ráno s kratším než očekávaným vysíláním; Ubisoft se v pondělí odpoledne obrátil odhalením Assassin’s Creed Odyssey a překvapivé hvězdy Fox Crossover. Prezentace Sony přinesla nový poslední z nás: Část II přívěsu a další. A Nintendo dnes zabalí věci s briefingem, u kterého se očekává, že bude mít spoustu zpráv o novém Super Smash Bros.

Níže jsme stanovili přesný rozvrh, doplněný o časy začátku, pro všechny letošní tiskové konference. Budeme streamovat všechny tyto tiskové konference zde na GameSpot i na Twitteru. Přehlídka sama probíhá 12.-14. června a stejně jako v loňském roce je otevřena veřejnosti-je to, jak získat vstupenky.

Pro představu o tom, co od pořadu očekávat, podívejte se na všechny hry potvrzené pro E3 a také všechny společnosti v show. Také jsme zaokrouhlili největší zvěsti E3, abychom vám poskytli představu o tom, co by mohlo být oznámeno.

Plán tiskové konference E3 2018

Sobota 9. června

  • Electronic Arts (EA PLAY) – 11:00 PT / 14 PM ET / 19 PM BST (4 AM AET 10. června)
    • Sledujte živý proud
    • Sledujte živý blog
    • Novinky Roundup

    Neděle 10. června

    • Microsoft – 13:00 PT / 16 PM ET / 21 PM BST (6:00 AET 11. června)
      • Sledujte živý proud
      • Sledujte živý blog
      • Novinky Roundup
      • Sledujte živý proud
      • Sledujte živý blog
      • Novinky Roundup

      Pondělí 11. června

      • Square Enix – 10:00 PT / 1 PM ET / 18 PM BST (3 AM AET 12. června)
        • Sledujte živý proud
        • Sledujte živý blog
        • Novinky Roundup
        • Sledujte živý proud
        • Sledujte živý blog
        • Novinky Roundup
        • Sledujte živý proud
        • Sledujte živý blog

        Úterý 12. června

        • Nintendo – 9:00 PT / 12 PM ET / 17 PM BST (2 AM AET 13. června)
          • Sledujte živý proud
          • Sledujte živý blog

          Naši editoři zde diskutovali produkty, o nichž se zde diskutovalo nezávisle. GameSpot může získat podíl na příjmech, pokud si na našem webu koupíte něco uvedeného.

          Dostal tip na zpravodaj nebo nás chtěl přímo kontaktovat? E -mail [email protected]

          Plán tiskové konference E3 2018

          Jsme jen jeden týden od E3, každoroční pocta průmyslu videoher bzučení, exploze a šokujícím odhalením her, které budou trvat desetiletí, než vyjde. Jsi nadšený? Jsem vzrušený.

          Slzy Questline pro noviny a stav Hyruleanské žurnalistiky
          Tato dobrodružná hra chce, abys opustil společnost
          Týden ve hrách: Co vyjde dál Mortal Kombat 1

          Jako vždy si můžete tento článek uložit do záložek pro úplný rozvrh tiskových akcí na E3 2018. Prostřednictvím Twitteru User Cheesemeister, zde je užitečný časový rozvrh:

          Tady je rozvrh:

          EA – Sobota 9. června, 11:00 Pacifik

          Od sportu po střelce do. Více sportů, EA nás zahájí úvodní prezentací EA Play, vydavatelské akce v Los Angeles. (EA se před několika lety oficiálně účastnila E3.) Můžeme očekávat, že uvidíme více Battlefield v, Hloubkový pohled na Bioware Hymna, A doufejme, že některá další skvělá překvapení.

          Microsoft – neděle, 10. června, 13:00 Pacifik čas

          Vypadá to, že tým Xbox se trvale přesunul ze svého předchozího pondělního ranního slotu do nedělního odpoledne, což pomáhá rozšířit zábavu. Microsoft má velký tlak na konkurenci s fantastickou sestavou exkluziv společnosti Sony, takže to bude jeden sledovat. Nový Gears of War je bezpečná sázka, ale co jiného musí Xbox ukázat? A jaká trička bude mít Phil Spencer?

          Bethesda – neděle 10. června, 18:30

          Vydavatel Vypadnout a Osud Nepne to, že lidé tentokrát zůstanou celou noc, protože se naštěstí letošní tiskové konference naštěstí přesunula zpět na rozumnější hodinu. (Loňský rok začal v 21:00 PT nebo půlnoci východního času.) Bethesda již oznámila Vztek 2 a Fallout 76, Takže oba určitě uvidíme. Je také bezpečné očekávat nové Kořist věci a další překvapení.

          Square Enix – pondělí 11. června, 10:00 Pacifik

          Tento je příjemným překvapením, protože Square Enix uspořádal konferenci E3 od roku 2015, kdy to oznámilo Nier: Automata. Japonský vydavatel má hodně o čem mluvit, včetně Kingdom Hearts III, Dragon Quest XI, a Stín hrobky Raider. Stále jsme o tom moc neslyšeli Final Fantasy VII remake nebo nadcházející Avengers hra. Navíc to necítíte jako čas Final Fantasy XVI?

          Ubisoft – pondělí 11. června, 13:00 Pacifik

          Lidé za nimi Assassin’s Creed a Sledujte psy Vždy nasazujte dobrou show, napíchněte svůj přítisk velkými oznámeními a překvapení „Jedna další věc“. Víme, že uvidíme Divize 2, Lebka a kosti, a Assassin’s Creed Odyssey Ve starověkém Řecku, ale to, co ostatní čepele Ubisoft skryly rukávy? A jak je Beyond Good and Evil 2 dělá tyto dny?

          Sony – pondělí 11. června, 18:00 Pacifik čas

          Neočekávejte tentokrát z PlayStation žádná velká překvapení z první strany, protože Sony již slíbila, že jeho přívěsek se bude točit většinou kolem čtyř her: Smrtící smrt, Pavoučí muž, Duch Tsushimy, a Poslední z nás: část II. Vydavatel, obvykle známý svými šokujícími E3, říká, že na výstavě dojde k oznámení třetích stran a Indies. Možná to uvidíme ze softwarové hry, která byla v loňském roce škádlena na herních cenách?

          Nintendo – úterý, 12. června, 9:00 Pacifik

          Jako vždy se Nintendo v úterý ráno vyhýbá tradiční tiskové konferenci ve prospěch přímého Nintendo Direct. Vrcholem bude Smash Bros., Spolu s dalšími hrami, které vydavatel plánuje přivést k přepnutí po celý rok 2018 a dále. Uvidíme velké porty třetích stran jako Diablo III? Čerstvý pohled na Metroid Prime 4? Nebo možná je to rok, který skutečně dostaneme Matka 3.

          Všechno hráči Xbox se musí dívat na E3

          E3 2018 má přinést vzrušující zprávy pro hráče Xbox One. Toto jsou tiskové konference, na které je třeba věnovat pozornost, spolu s podrobnostmi o tom, kdy a kde je sledovat.

          Electronic Entertainment Expo (E3) je hned za rohem a připravuje pódium pro největší oznámení o videohrách v roce. S přívěsy a odhaleními pro největší nadcházející vydání získáme jasnější představu o tom, co leží před hraním her.

          Některé z hlavních losování E3 2018 budou jeho tiskové konference, s hlavními vydavateli a držiteli platforem, které nacházejí plány na nadcházející měsíce. Je tu hodně na co se těšit jako majitelé Xbox One, s slibnými vitríny mimo nabídky společnosti Microsoft.

          Toto jsou konference, na které by hráči Xbox One měli věnovat pozornost, přičemž se data a časy naladí na sebe.

          Co fanoušci Xbox One nemohou nechat ujít na E3 2018

          Microsoft E3 2018 Media Briefing

          Pro každého majitele Xbox One je to show, kterou se nebudete chtít vzdát. Microsoft bude hostit každoroční mediální briefing E3 2018 10. června a představí jednu až dvě hodiny budoucích přírůstků na své platformy. Letošní přehlídka je předávána jako její „největší“ a přechází od hlavní konvence do vyhrazené instalace v divadle Microsoft Theatre.

          Vzhledem k tomu, že je v současné době známo jen málo o budoucnosti interního hardwaru a softwaru, měl by letošní E3 nastínit jasnější budoucnost konzoly. Crackdown 3 je nastaven na návrat spolu s Forza Horizon 4 a novým názvem Gears of War. Cyberpunk 2077, Anthem a Metro: Exodus jsou také pravděpodobně vystoupení, představující vlajkovou konzoli Microsoft. Nová oznámení o platformě jsou věrohodná, rozšiřují se na mixéru a Xbox Game Pass.

          Když: Neděle 10. června ve 16:00 ET (13:00 PT / 21 PM UK Time).

          Kde sledovat: Xbox Mixer a Xbox YouTube.

          Co by měli fanoušci Xbox One sledovat na E3 2018

          Tisková konference EA Play 2018

          Stejně jako předchozí roky se Electronic Arts rozhodl odtrhnout se od E3, zatímco pořádá svou vlastní událost „EA Play“ na Hollywood Palladium. Tato událost se zaměřuje na rozsáhlou knihovnu vydavatele a vytvoří samostatné místo pro zprávy a praktické zasedání.

          Electronic Arts má působivý katalog franšíz třetích stran, včetně mnoha z horních titulů Xbox One. Letos se představí nově představená Battlefield V a ambiciózní sdílená střelcová hymna střelce. Nové sportovní hry by se také měly objevit v tradici, s očekávaným FIFA 19, Madden 19 a dalšími sportovními hrami. Také jsme viděli zvěsti kolem nadcházejících her, jako jsou rostliny vs zombie: Garden Warfare 3 a nový věk draka.

          Když: Sobota 9. června ve 14:00 ET (11:00 PT / 19:00 UK Time).

          Přehlídka Bethesda E3 2018

          Pro Bethesdu se také formuje slibná přehlídka a měla by pro nadcházející rok odhalit některé z nejlepších titulů vydavatele. Sólo hráči často považovali za král moderních her pro jednoho hráče.

          Očekává se, že vztek 2 se po svém krátkém odhalení v květnu dostane do centra pozornosti. V reakci na úspěch restartu 2016 se také šíří zvěsti o nové hře Doom. Možná uvidíme také několik překvapivých oznámení, dotýkáme se nepolapitelného projektu „Starfield“ nebo vysoce postavené franšízy jako The Elder Scrolls and Fallout.

          Když: Neděle 10. června v 21:30 ET (18:30 PT / 2:30 Čas UK).

          Tisková konference Ubisoft E3 2018

          Očekává se, že Ubisoft doručí podstatnou vitrínu, jako jeden z největších vydavatelů třetích stran Xbox One. Po úspěchu několika titulů „As-As-Service“ je mnoho z jeho nadcházejících titulů připraveno přijmout tento obchodní model.

          Ubisoft již diskutoval o své přítomnosti E3 a potvrdil, že Tom Clancy’s The Division 2, Beyond Good & Evil 2 a Skull a Bones se objeví všechny vystoupení. Bude řešena také budoucnost Rainbow Six Oitrage Toma Clancyho a pro čest, s příslibem několika dalších překvapení, také.

          Když: Pondělí 11. června ve 16:00 ET (13:00 PT / 21 PM UK Time).

          Kde sledovat: Ubisoft YouTube a Ubisoft Twitch.

          Další proudy pro fanoušky Xbox One na E3 2018

          PC herní show na E3 2018

          PC Gamer přináší zpět PC herní show pro E3 2018 a slouží jako jediná konferenční událost zaměřená na platformu. Přehlídka opět zdůrazní nadcházející hardware spolu s vybranými hrami Hitting PC.

          Přehlídka her PC není přímo spojena s Xbox One, i když můžeme vidět relevantní oznámení. Hry třetích stran budou představeny na pořadu prostřednictvím přívěsů a oznámení, s některými potenciálně zasaženými konzolami. Společnost Microsoft také dříve narazila na jeviště a odhalila nadcházející funkce pro svou širší přítomnost Xbox ve Windows 10.

          Když: Pondělí 11. června v 18:00 ET (15:00 PT / 23:00 UK Time).

          Kde sledovat: PC Gamer YouTube a PC Gamer Twitch.

          Tisková konference Square Enix E3 2018

          Square Enix se rozhodl pro svou vlastní tiskovou konferenci na E3 2018 a pod křídlem přinesl malou sbírku nadcházejících titulů. Dlouho očekávané podrobnosti o Kingdom Hearts III lze očekávat, vedle herního debutu pro Shadow of the Tomb Raider. Více o Remake Final Fantasy VII a nadcházející hra Avengers se mohou také objevit na konferenci. Zatímco konference Square Enix nebude tak rozsáhlá jako ostatní vydavatelé, stále stojí za to sledovat své tituly trháku.

          Když: Pondělí 11. června v 13:00 ET (10:00 PT / 18:00 UK Time).

          Zatímco úniky se již vynořují, E3 vypadá, že pro hráče Xbox drží několik velkých překvapení. Pokud si nejste schopni zachytit konferenční proudy E3 2018 pro sebe, Windows Central bude po celou dobu pokrýt událost. Takže nás často navštíví!

          Na co doufáte z E3 2018? Snížte se do sekce komentářů s vašimi myšlenkami.

          Získejte zpravodaj Windows Central

          Všechny nejnovější zprávy, recenze a průvodce pro Windows a Xbox Diehards.

          Odesláním svých informací souhlasíte s podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů a jsou ve věku 16 let a více.

          Matt Brown

          Matt Brown byl dříve senior editor Windows Central, Xbox & PC, v budoucnosti. Po více než sedmi letech profesionálního spotřebitelského technologie a herního pokrytí se zaměřuje na svět herního úsilí společnosti Microsoft. Můžete ho sledovat na Twitteru @Mattjbrown.