FFXIV All Saints ‘Wake 2022 se vrací pro další Halloween hostinu | PCGamesn, All Saints Wake (2022) – Final Fantasy XIV online wiki – FFXIV / FF14 Online Community Wiki a průvodce

All Saints Wake (2022)

Vezměte prosím na vědomí, že sezónní úkoly nelze dokončit po ukončení akce.

FFXIV All Saints ‘Wake 2022 se vrací na další Halloween hostinu

FFXIV All Saints 'Wake 2022 - Hrothgar s dlouhými vlasy drží dýňový soubor cookie v jedné ruce a pozorně se na to dívá

Jak se Halloween blíží, událost FFXIV All Saints ‘Wake 2022 dorazila do kriticky uznávaného MMORPG v tomto roce podruhé, přinesla s sebou nové aktivity a některé nádherné sezónní odměny, které vydělávají, včetně kosmetických brnění a lahodného nového emoce. Hráči fantasy hry budou také moci znovu navštívit strašidelné panství, s novým venkovním prostorem přidáno pro některé sezónní fotografie ops.

Halloweenská akce FFXIV All Saints ‘Wake 2022 probíhá od 19. října do 1. listopadu. Pokud jste zvědaví na konkrétní časy, začíná to 19. října v 1:00 PT / 4AM ET / 9AM BST / 10:00 CEST / 18PM AET a končí 1. listopadu v 8:00 PT / 11:00 ET / 16:00 BST / 5pm Cest (2. listopadu v 1AM AET).

Tato sezónní událost je podtitule „March of the Mischievrous Costume Cortege“ a hráči ji mohou provést tím, že vyzvednou úkol „Mad Maškaráda“ od vyšetřovatele cechu Adventurers ve staré Gridania (x: 10.3, Y: 9.1). Budete muset být na úrovni 15, abyste věci zahájili, i když by to nemělo trvat dlouho, pokud právě začnete.

Hráči budou moci dostat ruce na setu doktora Wake pro účast na akci, spolu s klecovým wisp, aby ozdobil jejich pokoje a emote „jíst dýňové cookie“. Vyhlídka na soubor Wake Doctor je již vzrušující fanoušky – konec konců, jako příspěvek na blogu FFXIV Developer poznamenává: „Není to každý den, dostáváme elegantní, stylový a barvitelný dlouhý kabát pro všechny třídy.„Hráči to porovnávají s alchymistickým zařízením, které lze použít bez ohledu na práci vaší postavy, a statná maska ​​plynu opravdu dokončí vzhled.

Ffxiv all Saints

Kleaged Wisp je také plně obarvitelný, což vám dává další roztomilou dekoraci pro bydlení hráče, zatímco emoce „Eat Pumpkin Cookie“ nám dává způsob, jak se nekonečně munčit na lahodném sezónním občerstvení, aniž byste museli používat samotné skutečné Halloweenské spotřební materiály samotné.

Fanoušci GPOSING (vlastní fotografování final Fantasy XIV) a fanoušci, kteří chtějí udělat snazzy sezónní portrét pro jejich dobrodruh Plate obrázky. Budete také moci navštívit Manor Grounds, které byly vyzdobeny stoly a některé poměrně značné tykví komíny.

Předchozí událost FFXIV All Saints se konala v lednu, kde jsme dostali mimosezónní Spookies v tom, co bylo jednou z nejzábavnějších sezónních událostí za chvíli-jedinečný Halloween Dungeon s některými spíše román „Bos.„Doufejme, že tato nejnovější událost následuje oblek, ale bez ohledu na to se určitě potápíme za ty sladké odměny.

Pokud jste se konečně rozhodli, že je čas vyzkoušet jeden z nejlepších MMO pro jednoho hráče (který, jak jste možná slyšeli, má bezplatnou zkušební verzi až do úrovně 60), pak není o nic lepšího času než právě teď. Máme všechny podrobnosti z živého dopisu 73 včetně FFXIV 6.25 Datum vydání. Mezitím překvapení FFXIV Corgi Minion potěšilo fanoušky. Náš průvodce Sanctuary Island Island Island vás přivede k rychlosti na nejnovější a největší nové funkci MMO.

Ken Allsop Ken chce hrát všechno, ale nevyhnutelně skončí zpět na Diablo 4, Dreamlight Valley, FFXIV nebo TERARIA znovu. Miluje RPG, Soulslikes a Roguelikes a nepřestane mluvit o Monster Hunter a jako drak.

All Saints ‘Wake (2022)

All Saints Wake Banner Art 2022.png

All Saints ‘Wake (2022) je sezónní akce, která se konala od 19. října 2022 do 1. listopadu 2022.

Jak dny rostou kratší a listy se otáčí odstíny červené a zlaté, kousnutí podzimního chladu lze pociťovat v celé říši. Sezóna strachů konečně začala a ulice jsou vyzdobeny Jolly Jack-O’-Lanterns a Baleful Bats. Přípravy na kostým Cortege pokračují v tempu, ale je to někdo hádat, co strašidelné překvapení tato událost udržuje v obchodě.

All Saints Wake 2022 Location.jpg

Obsah

Požadavky

Všichni svatí

Sezónní událost

Od středy 19. října 2022 v 1:00 a.m.
do úterý 1. listopadu 2022 v 7:59 a.m. (PDT)

Šílená maškaráda

Vyšetřovatel cechu dobrodruhů má vzhled muže s plánem.

Požadavky

Old Gridania x: 10,3 y: 9.1 Adventurers

Položky události

Brnění

Emoce (s)

  • Jezte dýňové sušenky

Položky

* Některé položky dostupné během předchozích iterací události lze získat prostřednictvím dodavatele Wake Saints ‘.

Vezměte prosím na vědomí, že sezónní úkoly nelze dokončit po ukončení akce.

© 2023 Sony Interactive Entertainment LLC.„PlayStation Family Mark“, „PlayStation“, „Logo PS5“, „PS5“, „Logo PS4“ a „PS4“ jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Sony Interactive Entertainment Inc.
Ikona ESRB a hodnocení ESRB jsou registrovanými ochrannými známkami Asociace softwaru pro zábavu.
Mac je ochranná známka společnosti Apple Inc., Registrováno v U.S. a další země.
Windows je buď registrovaná ochranná známka nebo ochranná známka společnosti Microsoft Corporation ve Spojených státech a/nebo jiných zemích.
Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem svých příslušných majitelů.
© 2023 Valve Corporation. Logo Steam a Steam jsou ochranné známky a/nebo registrované ochranné známky společnosti Valve Corporation v U.S. a/nebo jiné země.

© Square Enix
Square Enix, Inc., 999 n. Pacific Coast Highway, El Segundo, Kalifornie 90245
Ilustrace loga: © Yoshitaka Amano