Хогвартс. Наследие в Steam, Bradavice Legacy PC vydání

Bradavice Legacy Datum vydání Steam

«Хогвартс. Наследие » – это захватывающая к г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г. Отправляйтесь в путешествие, нанта transpo развивайте таланты, чтобы стать настоящим волшебникомом.

Купить хогвартс. Наследие: цифовое deluxe-издание

Контент для (1)

Открыть центр сообщества

Хогвартс. Наследие: цифовое deluxe-издание

Цифровое deluxe-издание игры «хогвартс. Наследие »ходит:
– Вовое животное фестрал
– Боевая арена ёёмных искуств
– Набор с в вним видом тёмных искуств
– Гарнизонная шляпа тёмных

Об эой игре

«Хогвартс. Наследие » – это захватывающая к г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г. Отправляйтесь в путешествие, нанта transpo развивайте таланты, чтобы стать настоящим волшебникомом.

Станьте ччастником событий, которые разворачч трритори хогвартсах. Ваш персонаж – студент, владеющий ключом к древней тайне, которая м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м. Находите союзников и сражайтесь ё ё ё ё ё с с už с už у už у už в už gleнш gleн gleи gleн мииебногráž. „. Напишите свою собственную историю.

Системные требования

    Минининининnakыные:

    • 64-разрядные процессор и
    • О: 64bitové Windows 10
    • Процессор: Intel Core i5-6600 (3.3GHz) nebo AMD Ryzen 5 1400 (3.2GHz)
    • Оперативная память: 16 GB озу
    • Видеокарта: Nvidia Geforce GTX 960 4GB nebo AMD Radeon RX 470 4GB
    • DirectX: Версии 12
    • Место на диске: 85 GB
    • Дополнительно: SSD (preferováno), HDD (podporováno), 720p/30 FPS, nastavení nízké kvality
      Рекомендованные:

      • 64-разрядные процессор и
      • О: 64bitové Windows 10
      • Процессор: Intel Core i7-8700 (3.2GHz) nebo AMD Ryzen 5 3600 (3.6 GHz)
      • Оперативная память: 16 GB озу
      • Видеокарта: Nvidia Geforce 1080 Ti nebo AMD Radeon RX 5700 XT nebo Intel Arc A770
      • DirectX: Версии 12
      • Место на диске: 85 GB
      • Дополнительно: SSD, 1080p/60 fps, nastavení vysoké kvality

      Bradavice Legacy Software © 2023 Warner Bros. Entertainment Inc. Vyvinul software Avalanche. Čarodějnice World a Harry Potter Publishing Rights © J.K. Rowling. Hry Portkey, Bradavice Legacy, Wizarding World a Harry Potter Postavy, jména a související india © a ™ Warner Bros. Entertainment Inc.

      Warner Bros. Logo Games, WB Shield: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (S23)

      Bradavice Legacy PC Ossion: Kdy se spustí ve Steam a v obchodě Epic Games?

      Bradavice Legacy, Vysoce očekávaný RPG s otevřeným světem Harryho Pottera, konečně vydává dnes na PC i konzoli pro kohokoli, kdo si nekupoval vydání Deluxe obsahující třídenní fázi předčasného přístupu. Ano, přišel čas vrátit se do školy – a, ach člověče, je v této hře spousta věcí. Při prozkoumávání Bradavic a jeho okolí se naučíte spoustu kouzel a talentů v 18. století a na cestě odhalíte starověká tajemství řešením všech druhů hádanek a bojujeme s různými druhy nepřátel. Můžete dokonce chytit jednorožce . Nejprve si samozřejmě budete muset stáhnout a nainstalovat hru, abyste se vydali na vaši cestu, takže vám tato příručka řekne, kdy přesně je PC verze PC Bradavice Legacy odemkne.

      Když se Bradavicové vydává na Steam

      Harry Potter Bradavice Legacy (2)

      Pokud chcete hrát Bradavice Legacy na Steam budete moci skočit na 1 P.m. EST na únor. 10, 2023. Za tu dobu ve vaší časové pásmo se podívejte na naše zhroucení níže.

      10. února

      • PST: 10 a.m.
      • EST: 1 str.m.
      • BRT: 3 P.m.
      • GMT: 6 P.m.
      • CET: 7 P.m.
      • IST: 11:30 P.m.

      11. února

      • CST: 2 a.m.
      • JST: 3 a.m.
      • AEDT: 5 a.m.
      • Nzdt: 7 a.m.

      Když se Bradavice vydává v obchodě Epic Games

      Bradavice Legacy

      Bradavice Legacy je také k dispozici v obchodě Epic Games, což je skvělá alternativa pro některé hráče. Pokud víme, titul bude spuštěn na EG ve stejnou dobu jako Steam, takže nikdo není v žádné nevýhodě pro nákup z jednoho obchodu nebo druhého obchodu. Zde je to, co to znamená pro vaše časové pásmo.

      10. února

      • PST: 10 a.m.
      • EST: 1 str.m.
      • BRT: 3 P.m.
      • GMT: 6 P.m.
      • CET: 7 P.m.
      • IST: 11:30 P.m.

      11. února

      • CST: 2 a.m.
      • JST: 3 a.m.
      • AEDT: 5 a.m.
      • Nzdt: 7 a.m.

      Nyní přesně víte, kdy můžete začít hrát Bradavice Legacy na PC. Pokud potřebujete nějaké tipy pro začátečníky nebo konkrétní průvodce, podívejte se na naše Bradavice Legacy Kompletní průvodce a průchod.

      Napsal Marco Wutz jménem GLHF.

      Seznam

      Bradavice Legacy: Tipy pro začátečníky

      Zobrazit 7 položek