Zde je, když Diablo II: Vzkříšená beta odemknutí ve vaší oblasti | PCGamesn, Diablo II: Vzkříšená otevřená beta začíná 20. srpna

Diablo II: Vzkříšená otevřená beta beta začíná 20. srpna

Ian Boudreau A PC hráč od 80. let, Ian si užívá strategické hry, RPG a FPS klasiku jako Unreal a Quake. Je nejšťastnější velící orky v totální válce: Warhammer nebo deníky jeho cesty v temných duších. Před příchodem do PCGamesn na plný úvazek přispěl eseji a recenzemi do herního informátora, viceprezidenta, IGN, PC Gamer, Paste a dalších.

Zde je, když Diablo II: Vzkříšená beta odemkne ve vaší oblasti

Paladin stojí v troskách kostela v Diablo 2: vzkříšené

V závislosti na tom, kde žijete, otevřená beta verze pro Diablo 2: Vzkříšená začíná v pátek nebo v sobotu 20.-21. srpna. Otevřená beta beta zahrnuje veškerý obsah kampaně pro jednoho hráče z původního Diablo II a přístup k obsahu z expanze Lord of Destruction Expansion. Zde je, když si budete moci vyzkoušet aktualizovanou hru Klasitní akce RPG pro sebe.

Otevřená beta začne současně ve všech regionech na 5 p.m. GMT 20. srpna. Počínaje na západ a na východ, to se promítá na 10 a.m. PDT, 1 p.m. EDT, 2 P.m. BRT, 6 s.m. BST, 7 P.m. Cest a 8 p.m. MSK. To bude start 21. srpna pro území v Asii a Oceánii, konkrétně 1 a.m. v Singapuru a Taipei, 2 a.m. v Soulu a 3 a.m. v Sydney.

Pokud jste již hráli beta beta včasného přístupu, jakýkoli postup, který jste provedli. Tento pokrok se však nepřevede do Diablo 2: vzkříšeno, když se oficiálně spustí v září. Během beta verze nebudete moci používat žádné klasické soubory Diablo II.

Blizzard říká, že během tohoto testu hledá zpětnou vazbu k Aktům I a II, a budete si moci vyzkoušet Druid a Paladin Diablo 2: Vzkříšené třídy.

Activision Blizzard čelí soudnímu řízení podané v červenci stát Kalifornie, která se týká let diskriminace a obtěžování. Od té doby generální ředitel Bobby Kotick nazval počáteční reakci společnosti „Tone Neslyší“, zaměstnanci uspořádali stávku, odešel prezident Blizzard J Allen Brack a Aliance ABK Workers požadovala ve společnosti změnu změny. Probíhá žaloba; Sledujte zde nejnovější vývoj.

Ian Boudreau A PC hráč od 80. let, Ian si užívá strategické hry, RPG a FPS klasiku jako Unreal a Quake. Je nejšťastnější velící orky v totální válce: Warhammer nebo deníky jeho cesty v temných duších. Před příchodem do PCGamesn na plný úvazek přispěl eseji a recenzemi do herního informátora, viceprezidenta, IGN, PC Gamer, Paste a dalších.

Network N Media vydělává komisi z kvalifikačních nákupů prostřednictvím Amazon Associates a dalších programů. Zahrnujeme přidružené odkazy do článků. Viz Podmínky. Ceny správné v době zveřejnění.

‘Diablo II: Vzkříšený’ Open Beta začíná 20. srpna

Pokud jste hru předobjednali, můžete ji zkontrolovat tento víkend.

Igor Bonifacic

St, 11. srpna 2021, 12:42 AM · 1 Min Přečtěte si

Uprostřed a, který pohltil společnost v nepokoji, dává Blizzard Diablo II Fanoušci šanci hrát hru během dvou samostatných víkendů včasného přístupu. První z nich začne 13. srpna v 13:00 ET. Bude otevřen těm, kteří si předobjednali Diablo II: Vzkříšený nebo kolekce Diablo Prime Evil, která zahrnuje jak Remaster, tak Diablo 3, Na PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 a PS4.