Hodnocení ayaka a nejlepší sestavy | Genshin Impact | Game8, Genshin Impact Ayaka Build.

Genshin Impact Ayaka Build

Contents

Získat a 12/15/18/12/202 Elementární bonus DMG za každý prvek a obdržet sílu znaku Mistsplitter.
Na úrovni zásobníku 1/2/3 poskytuje znak MistsPlitter a 8/16/28% // 10/17/35% // 12/18/42% // 14/18/49% // 16/20/56% Elementární bonus DMG za elementární typ postavy.
Postava získá 1 hromadu znaku MistsPlitter v každém z následujících scénářů: Normální útok obchoduje Elemental DMG (Stack vydrží 5s), obsazení Elemental Burst (zásobník trvá 10s); Energie je menší než 100% (zásobník zmizí, když je energie plná).
Doba trvání každého zásobníku se počítá nezávisle.

Ayaka hodnocení a nejlepší sestavy

Ayaka je pětihvězdičková postava meče kryo v Genshin Impact. Dozvíte se o Ayaka’s Building, Character and Talent Ascension Materials, nejlepší zbraně, nejlepší artefakty, prioritu talentů, dovednostech, týmech a našem hodnocení postavy v tomto průvodci sestavením!

Ayaka’s Character Guides
Sestavit průvodce Charakterová tradice Speciální jídlo
Kapitola Grus Nivis
Šeptání jeřábu a bílého králíka Akt 2 Akt 3

Seznam obsahu

  • Ayaka hodnocení a informace
  • Nejlepší sestavy
  • Nejlepší artefakty
  • Nejlepší zbraně
  • Nejlepší tým comp
  • Nejlepší souhvězdí
  • Materiály vzestupu a talentů
  • Jak používat
  • Talenty (dovednosti)
  • Jak získat Ayaka
  • Informace ve hře
  • VŠECHNY Průvodce postavy

Ayaka hodnocení a informace

Informace o charakteru Ayaka

Hodnocení seznamu úrovní

Hlavní DPS Sub-DPS Podpěra, podpora Průzkum
N/a N/a

Statistiky Ayaka

HP Záchvat Obrana Ascension Stat
LVL 20 2 597 92 158 Krit DMG 50%
LVL 80 11 954 341 729 Crit DMG 88.4%

Silné a slabé stránky Ayaka

Silné stránky
• Vysoký základní kritický DMG. • Používá speciální sprint, který je užitečný pro průzkum i boj. • High Elemental Burst DMG. • Snadná kryo aplikace se všemi jejími talenty.
Slabé stránky
• Vysoké náklady na energii pro její elementární výbuch. • Použití nabitých útoků a sprintu bude potřebovat správné řízení výdrže.

Nejlepší sestavy pro Ayaka

Přeskočte do sekce!
Nejlepší sestavy Artefakty Zbraně
TEAM COMP Souhvězdí Materiály
Jak používat

Ayaka Main DPS sestavení

1. Haran Geppaku Futsu

2. Černý meč

3. Amenoma Kageuchi

Sands: ATK%

Pohár: Kryo DMG Bonus

Kroužek: Krit DMG

Sada Blizzard Strayer je nejlepší artefakt pro Ayaka. Proti nepřátelům, kteří nelze zamrznout, je lepší získat jakoukoli sadu 2ks, která poskytuje 18% ATK nebo 20% Elemental Burn Bonus od Noblesse.

Ayaka Talent Priorita

Pro hlavní DPS Ayaka
1 Elemental Burst
2 Normální útok
3 Elementární dovednost

Většina poškození Ayaky pochází z jejího elementárního výbuchu. Normální útok a elementární dovednosti mají poněkud stejnou prioritu, protože oba přispívají značnou částkou na její celkovou výstupní poškození.

Ayaka Nejlepší artefakty

Přeskočte do sekce!
Nejlepší sestavy Artefakty Zbraně
TEAM COMP Souhvězdí Materiály
Jak používat

Nejlepší artefakty zařazené

Artefakt Artefaktové bonusy
1 Blizzard Strayer 2-pc: Cryo Dmg Bonus +15%
4-pc: Když postava útočí na nepřítele postiženého kryo, jejich kritická sazba se zvýší o 20%. Pokud je nepřítel zmrazen, kritická sazba se zvýší o dalších 20%.
2 Blizzard Strayer 2-pc: Cryo Dmg Bonus +15%
Finále Gladiator 2-pc: ATK +18%
3 Blizzard Strayer 2-pc: Cryo Dmg Bonus +15%
Noblesse COMBE 2-pc: Elemental Burst DMG +20%

Nejlepší čtyřhvězdičkový artefakt pro Ayaka

Artefakt Artefaktové bonusy
Provozovatel bojového umění 2-pc: Zvyšuje běžný útok a nabitý útok DMG o 15%.
4-pc: Po použití elementárních dovedností zvyšuje normální útok a nabije útok DMG o 25% za 8s.

Ayaka Nejlepší zbraně

Přeskočte do sekce!
Nejlepší sestavy Artefakty Zbraně
TEAM COMP Souhvězdí Materiály
Jak používat

Top 3 zbraně Ayaka

Zbraň Informace o zbrani
1 Mistsplitter se zaznamenal Bonusový stat: Kritik dmg 9.6 %
Dovednost: Zisk a 12% Elementární bonus DMG za elementární typ postavy. Na hromádek 1/2/3 se Elemental DMG dále zvyšuje o 8/16/28%. Každý zásobník má individuální trvání a je probíhá:
• Normální útoky s elementárním DMG (doba 5s)
• Obsazení elementárního výbuchu (trvání 10s)
• mít méně než 100% energii (zmizí na plnou energii)
2 Haran Geppaku Futsu Bonusový stat: Kritická sazba 7.2%
Dovednost: Získejte 12% všech bonusů Elemental DMG. Když ostatní členové blízké strany využívají elementární dovednosti, postava vybavení této zbraně získá 1 zásobník Wavespike. Max 2 Stacks. Tento efekt může být spuštěn jednou za každých 0.3s. Když postava vybavení této zbraně používá elementární dovednost, budou všechny hromádky Wavespike spotřebovány, aby se získala vlnící se otřesy: každý zásobník vlny zvýší normální útok DMG o 20% za 8s.
3 Černý meč Bonusový stat: Kritická sazba 6.0%
Dovednost: Zvyšuje DMG uzavřeno normálními a nabitými útoky 20%. Navíc regeneruje 60% ATK AS HP, když normální a nabité útoky skóre kritiku hit. K tomuto efektu může dojít jednou za 5s.

Nejlepší bezplatná zbraň pro Ayaka

Zbraň Informace o zbrani
Amenoma Kageuchi Bonusový stat: ATK 12.0%
Dovednost: Po obsazení elementární dovednosti získejte 1 semeno posloupnosti. Tento efekt může být spuštěn jednou za 5s. Semeno posloupnosti trvá 30s. Současně může existovat až 3 semena posloupnosti. Po použití elementárního výbuchu jsou všechna semena posloupnosti konzumována a po 2 s znak regeneruje 6 energie pro každé spotřebované semeno.

Všechny doporučené zbraně pro Ayaka

Ayaka Best Team comp

Přeskočte do sekce!
Nejlepší sestavy Artefakty Zbraně
TEAM COMP Souhvězdí Materiály
Jak používat

Nejlepší týmy Ayaka

Premium Freeze Team

Hlavní DPS Sub-DPS Podpěra, podpora Podpěra, podpora
Ayaka Kazuha Shenhe Kokomi

Tento tým zmrazení s vysokou raritou poskytuje ideální scénář pro zmrazení více nepřátel a řešení vysokého cíle a poškození AOE.

Shenhe poskytuje poškození buff, Kokomi aplikuje Hydro a uzdravuje tým a Kazuha seskupuje nepřátele dohromady a snižuje jejich kryo odpor díky sadě artefaktů Viredcent Venerer .

Ayaka F2p Team comp

Hlavní DPS Sub-DPS Podpěra, podpora Podpěra, podpora
Ayaka Kaeya Barbara Traveler (Anemo)

Tento tým Ayaka F2P bude vyžadovat, aby se velmi přiblížila nepřátelům, aby aplikovala mokrý stav z Elementární dovednosti Barbary. Kaeya pomůže doplnit Ayaka Elemental Burst, zatímco Anemo Traveler může mírně pomoci se seskupováním nepřátel dohromady.

Další doporučené znaky

Použijte postavy, které pomáhají při zmrazení nepřátel

Ayaka vyniká v obchodování s kryo DMG a ovlivňování nepřátel s prvkem kryo, což z ní činí jednu z nejlepších postav v týmu Freeze Comp.

Je také důležité, aby Ayaka měla na večírku další kryo postavu, aby poskytla energii pro její elementární výbuch a hydro charakter, aby poskytl účinek zmrazení. Jakákoli postava Anemo bude muset použít sadu artefaktů Vinerer Vinerer, aby pomohl Ayaka co nejvíce možných poškození.

Ayaka Best Constellations

Přeskočte do sekce!
Nejlepší sestavy Artefakty Zbraně
TEAM COMP Souhvězdí Materiály
Jak používat

Genshin - Ayaka

Souhvězdí a účinky

Ayakovy souhvězdí
C1 Snowwept Sakura Když Kamisato Ayaka normální nebo nabité útoky dohodnou soupeři, má 50% šanci snížit CD Kamisato Art: Hyouka o 0.3s. Tento efekt může nastat jednou každý 0.1s.
C2 Blizzard Blade Seki ne Při obsazení Kamisato Art: Soumetsu, Unleashes 2, menší další Frostflake Seki ne do, každá jedná 20% původního DMG původní bouře.
C3 Frostbloom Kamifubuki Zvyšuje úroveň umění Kamisato: Soumetsu o 3. Maximální úroveň upgradu je 15.
C4 Odliv a příliv Odpůrci poškozeni Kamisato Art: Soumetsu’s, Frostflake Seki Ne, aby se jejich def snížil o 30% pro 6s.
C5 Blossom cloud irutsuki Zvyšuje úroveň umění Kamisato: Hyouka o 3. Maximální úroveň upgradu je 15.
C6 Tanec Suigetsu Kamisato Ayaka získává usurahi buttou každých 10s, což zvyšuje svůj nabitý útok DMG o 298%. Tento buff bude vyčištěn 0.5s poté, co Ayaka obvinil ATK zasáhne soupeře, po kterém se časovač této schopnosti restartuje.

Nejlepší souhvězdí hodnocení a vysvětlení

Hodnocení Konstelační efekt / zásluhy
C2 ★★ ☆ • Vytváří dva další mini cyklony během jejího elementárního výbuchu.
• Silné proti velkým nepřátelům, slabé proti malým, seskupeným nepřátelům.
C4 ★★★ • Snižuje nepřítele DEF o 30% po elementárním výbuchu.
• Zvyšuje celkový DMG týmu, nejen Ayaka.

C0 je pro Ayaka dost dobrý

Ayaka nepotřebuje, aby byla žádná souhvězdí, aby byla špičkovým hlavním DPS. To z ní dělá vynikající postavu pro nové hráče, kteří si chtějí vyzkoušet své štěstí při opětovném přelití!

Ayaka Ascension and Talent Materials

Přeskočte do sekce!
Nejlepší sestavy Artefakty Zbraně
TEAM COMP Souhvězdí Materiály
Jak používat

Ayaka Ascension Materials

Mora × 20 000

Mora × 20 000

Mora × 60 000

Mora × 80 000

Mora × 100 000

Mora × 120 000

Požadavky na exp a mora

Mora X24 200

Mora X115 800

Mora x116 000

Mora x171 000

Mora X239,200

Mora X322,400

Mora X684 800

Materiály úrovně talentu Ayaka

Jak používat Ayaka

Přeskočte do sekce!
Nejlepší sestavy Artefakty Zbraně
TEAM COMP Souhvězdí Materiály
Jak používat

Doporučená rotace pro Ayaka

Použijte speciální sprint Ayaka

Genshin - Kamisato Ayaka Special Sprint

Podobně jako Mona má Ayaka speciální sprint, který jí umožňuje pohybovat rychleji a umožňuje jí poblíž vody po celé vodě. Po sprintingu je Ayakaův normální útočný talent naplněn krytem na krátkou dobu.

Pokud chcete maximalizovat Ayaka’s Cryo DMG, doporučujeme před použitím normálních útoků použít speciální sprint.

Elementární dovednosti zvyšuje normální útok DMG

Genshin - Elementární dovednost Kamisato Ayaka

Ayaka’s Elemental Skill, Kamisato Art: Hyouka, dokáže Cryo DMG okolním nepřátelům a zároveň založit menší nepřátele nahoru.

Po odemknutí pasivního talentu, posvěcení Amatsumi Kunitsumi, pomocí elementárních dovedností Ayaky Zvyšuje její normální a nabije ATK DMG. Aktivace její elementární dovednosti, kdykoli je mimo Cooldown, zvýší výstup Ayaka poškození.

Vypořádat se s tunami DMG pomocí jejího elementárního výbuchu

Genshin - Kamisato Ayaka Elemental Burst

Ayaka’s Elemental Burst, Kamisato Art: Soumetsu, zabývá několik zápasů Cryo Dmg. Ayakaův elementární výbuch je velmi efektivní proti větším nepřátelům, protože skrz ně neprochází, takže se vypořádáš více DMG.

Ayaka Talents (dovednosti)

Seznam Ayakových talentů

Kamisato Art – Kabuki

Kamisato Art: Hyouka

Kamisato Art: Soumetsu

Kamisato Art: Senho

Spokojenost Amatsumi Kunitsumi

Kanten Senmyou Blessing

Plody Shinsa

Normální útok: Kamisato Art – Kabuki

Normální útok

Provést až 5 rychlých úderů.

Nabitý útok

Spotřebuje určité množství výdrže k uvolnění návalu meče.

Ponorný útok

Vrhá se ze středního vzduchu, aby udeřil na zem níže, poškodil soupeře podél cesty a zabýval Aoe DMG po dopadu.

Kamisato Art: Hyouka

Předvolání kvetoucí led pro zahájení nedalekých soupeřů a jednání Aoe Cryo Dmg.

” Clouds Shroud the MoonLit Night. Touha sestupuje jako mlha a naplní ten zadržený putováním.”

Kamisato Art: Senho

Ayaka spotřebuje výdrž a pláště se ve zmrazené mlze, která se s ní pohybuje. Ve formě Senho se rychle pohybuje po vodě.

Když se znovu objeví, dojde k následujícím účinkům:
・ Ayaka uvolní frigid energii, aby aplikoval kryo na nedaleké soupeře.
・ Chlad kondenzuje kolem čepele Ayaky a na krátkou dobu naplňuje její útoky Cryo.

” Feathers Fleeting Wet / The White Heron Treads Water / Pohled bez vady ”

Kamisato Art: Soumetsu

Předvoláte sněhovou bouři bezchybnou poise a uvolníte frostflake seki ne k tomu, aby se pohyboval vpřed nepřetržitě.

Frostflake seki ne
・ Bouře vířivých ledových větrů, které opakovaně snižují na každého nepřítele, kterého se dotkne, a jedná se o kryo dmg.
・ Snowstorm exploduje po skončení trvání a jedná se o Aoe Cryo Dmg.

” Clouds Shroud the MoonLit Night. Touha sestupuje jako mlha a naplní ten zadržený putováním.”

Spokojenost Amatsumi Kunitsumi

Po použití Kamisato Art: Hyouka, Normální a nabitá útoky Kamisato Ayaka zvýšila DMG za 6 s.

Kanten Senmyou Blessing

Když aplikace kryo na konci Kamisato Art: Senho Zasáhne soupeře, Kamisato Ayaka získává následující účinky:
• Obnoví 10 výdrže
• Získává 18% bonus Cryo DMG za 10s.

Plody Shinsa

Když ayaka řemeslná zbraně vzestupné materiály, má 10% šanci získat dvojnásobek produktu.

Jak získat Ayaka

Vytáhněte banner Ayaka

Genshin Impact - The Heron
Stav banneru Neaktivní

Ayakaův opakovaný banner, Volavý soud byl k dispozici ve fázi 2 verze 3.5 od 21. března 2023 až do 11. dubna 2023. Její banner byl vzhůru vedle Shenheho banneru, Transcendentní se vrací.

V současné době neexistuje žádný jiný způsob, jak získat Ayaka z bannerů přání.

Související příručky banneru

Kliknutím zobrazíte příručku banneru!
Informace o banneru Přeji Sim Všechna přání

Informace o hře Ayaka

Kdo je Kamisato Ayaka?

Genshin - Ayaka

Ayaka drží „Shirasagi Himegimi“ a je velmi dobře známý ve všech inazumě. Je to tvář klanu Kamisato a sestra Ayato Kamisato. Její postava je podporována jejím mistrovstvím několika věcí, jako je obřad čaje, šachy a dokonce i umění meče!

Pro lepší pohled na život Ayaka doporučujeme odhlásit se nebo Ayaka Lore Guide!

Profil charakteru Ayaka

Ayaka Voicelines

Myšlenky na Ayaka

Charakter Myšlenky ve hře
Ayato Jsem si jistý schopnostmi Ayaky. Ale chci, aby se mohla držet její nevinnosti. Neměla by se osobně zapojit do mocenských bojů nebo čelit temnější stránce života. Jako její starší bratr je mou prací ji chránit před tím vším. Heh, spravedlivé. mezi námi samozřejmě. Promiň, to bylo trochu více soukromé rudy rychle, než jsem zamýšlel.
Gorou Komise Yashiro funguje jako součást shogunate, ale v mnoha otázkách mají tendenci se s lidmi z Inazumy postavit. Ve skutečnosti se Shirasagi Himegimim podařilo vytvořit vynikající pověst pro sebe, přestože čelila tlaku z obou stran. Předpokládám, že musí vědět, jak udržet její klid za všech okolností a taktě navigovat citlivé situace. Je toho hodně, co bych se od ní mohl poučit.
Heizou Sotva jsem obeznámen s dcerou klanu Kamisato. Jsem rád, že nejsem z nějaké takové prestižní rodiny. Rozhodně to pro mě není druh života.
Kazuha Jsem si jistý, že všichni, kteří žijí v Inazumě, slyšeli o Shirasagi Himegimi.„Dáma klanu Kamisato je stejně dokonalá, jak může být člověk, i když naše cesty zřídka zkřížily. Zajímalo by mě, co si dnes myslí o stavu Inazumy?
Raiden Kamisato. Jeden z nejvýznamnějších klanů ve všech inazumě. Eh? To je přesně to, co řekl Shogun? No, A-Ayaka je také dobře zběhlý v umění meče.
Sara V domácnosti Kujou je obvykle jediný zvuk, který je třeba slyšet, zvuk vojáků, kteří trénují v dojo. Ale v domácnosti Kamisato je zvuk hudby, tance, hašteření a smíchu. Slyšel jsem, že slečna Kamisato je ve hře Go kvalifikovaná a vždy jsem doufal, že jí bude příležitost navštívit, ale. Také se obávám, že někdo z vážného chování, jako jsem já.
Sayu Jako nejstarší dcera klanu Kamisato vždy vypadá velmi půvabně a elegantně. Ale dostala jednu ze svatyně, aby na mě udržela karty a ujistila se. Proč by to udělala?
Thoma Milady je ve všech ohledech dobře zaoblený člověk: erudovaný, soucitný, dobře vychovaný a elegantní. Jedinou věcí, kterou by mohla udělat lépe, je mluvit více její mysli. Ve skutečnosti si na to dávejte pozor, až příště s ní mluvíte – někdy vypadá, že se chystá něco říct, ale pak se drží zpět. Pokud k tomu dojde, pokračujte v jejím názoru, zjistěte, zda ji můžete povzbudit, aby se trochu otevřela.
YAE MIKO Opravdu mám velmi rád dívku Yashiro Commission. Adroitly zpracovává každou záležitost, která přichází před ní. Bohužel je to často nevděčná práce. Škoda. Kdyby nebyla členka klanu Kamisato, už bych ji už dávno popadl do vydavatelského domu Yae.
Yoimiya Vážnost: Kvůli práci hodně spolupracujeme. Na rozdíl od lidí v ostatních dvou provizích mi vždy umožňuje dokončit mluvení a odpovídá na mě vážně, aniž bych prokázal jakoukoli netrpělivost. Řekl bych, že slovo „ladylike“ bylo prakticky vyrobeno jen pro ni. Koupelny: Jednou jsme diskutovali o věcech týkajících se letního festivalu hluboko do noci. Oba jsme byli opravdu unavení a pozval jsem ji, aby se vykoupala. Ale když uslyšela, že to zahrnovalo mnoho lidí koupání ve stejném bazénu, okamžitě zčervenala! To bylo, když jsem se poprvé dozvěděl, že ušlechtilé dámy nemohou používat veřejné koupele.

Ayakovy myšlenky na ostatní

Charakter Myšlenky ve hře
Ayato O Ayato Jako hlava klanu Kamisato má bratr vždy plný rozvrh míst, kterým musí být. Snažím se co nejlépe podělit o jeho zatížení, ale není tam žádný změna tlaku, který je vystaven po celý rok, a daň, kterou na něj vezme. ‘povzdech’ Pokud ho vidíš, připomeňte mu, aby se o sebe postaral, kvůli své sestře.
Heizou O Heizou pan. Shikanoin patří do komise Tenryou, stejně jako slečna Kujou. On je velmi. Principed, někdy ještě rozhodněji než slečna Kujou. Jediná věc je, že pokud jde o otázku, na kterých záležitostech by se mělo řídit jeho principy, věřím pouze MR. Sám Shikanoin zná odpověď.
Raiden O Raidenovi Dohady: Všemohoucí shogun? Bylo by pro mě nesprávné komentovat, vzhledem k tomu, že jsem jedním z jejích předmětů. Vše, co řeknu, je, že. Myslím, že její Excelence se musí osamělá na cestě k věčnosti. Stanovisko: Abych byl svědkem Musou, žádný Hitotachi a žít, aby vyprávěl příběh, je docela pozoruhodný výkon. I když ji uznávám jako naše pravé božstvo s mocí změnit osud Inazumy podle libosti, pokud existuje konflikt mezi vámi dva, pak pak. Rozhodl jsem se s vámi.
Sara O Sara Kujou Sara z komise Tenryou je. není známo, že se usmívá, a já jsem s ní měl spravedlivý podíl sporů. Je však loajálním služebníkem k Inazumě, o tom není pochyb.
Sayu O Sayu Ah, malá sayu. V poslední době vám nezpůsobila žádné potíže, má? Hehe, pokud si ji někdy všimneš, dejte mi prosím vědět.
Thoma O Thoma Thoma je drahý přítel. Vždycky mi zvedne náladu svou slunnou dispozicí. V jistém smyslu ho považuji za jiného bratra a jako plného člena klanu Kamisato.
YAE MIKO O YAE MIKO Vždy jsem si velmi užil práci s Guuji Yae. Organizace festivalových záležitostí obecně vyžaduje hodně úsilí a nevytváří mnoho příjmů, ale události Guuji Yae vždy vycházejí z elegantních i ziskových.
Yoimiya O Yoimiya Komise Yashiro a svatyně jsou zodpovědné za festivalové záležitosti a Yoimiya jako odborník na ohňostroj ví, jak vytvářet a atmosféra. V průběhu let jsme se s ní dobře seznámili. Hmm? Veřejný řád a prevence požáru? Během fáze plánování tyto obavy zohledňujeme tyto obavy. Popírat lidem šanci vidět ohňostroje jednoduše z těchto důvodů by jim nechalo cítit se velmi zklamaní.

Úkoly s Ayaka

Průvodce charakterem Genshin Impact

Genshin Impact - Postavy

Seznam všech znaků

Znaky podle prvku
Pyro Anemo Elektro Hydro
Dendro Geo Kryo

Hratelné postavy

Nadcházející postavy

Seznamy znaků

Znaky od vzácnosti
5hvězdičkové znaky 4hvězdičkové znaky
Znaky zdarma
Použité postavy od zbraně
Uživatelé meče Uživatelé Claymore
Uživatelé Polearm Uživatelé luku
Uživatelé katalyzátoru
Znaky podle role
Hlavní znaky DPS Znaky sub dps
Podporovat znaky Léčitelé
Znaky štítů Buff Poskytovatelé
Nejlepší pro průzkum Místní speciální pasives
Pasives s dvojitou odměnou
Postavy podle pohlaví
Mužské postavy Ženské postavy
Krátké mužské postavy Krátké ženské postavy
Střední mužské postavy Střední ženské postavy
Vysoké mužské postavy Vysoké ženské postavy
Znaky ve výšce
Krátké postavy Střední znaky
Vysoké postavy

Genshin Impact Ayaka Build

Ayaka

meč

meč

Ayaka Upgrade Materials

Ayaka Nejlepší zbraně

Mistsplitter se zaznamenal

Mistsplitter se zaznamenal

Haran Geppaku Futsu

Světlo řezu listů

Světlo řezu listů

Summit Shaper

Amenoma Kageuchi

Ayaka Nejlepší artefakty

Blizzard Strayer

Blizzard Strayer

Shimenawa’s Reminiscence
Shimenawa’s Reminiscence

Ozvěny nabídky

Ozvěny nabídky

Vermillion dále

Vermillion dále

Blizzard Strayer

Noblesse COMBE

Ayaka Nejlepší statistiky

Pohár: Kryo dmg
Kroužek: Krit DMG / ATK%
Submats: Crit DMG> ATK%> Energy Recharge

Nejlepší týmy Ayaka

AyakaKryoShenheKryoKokomiHydroKazuhaAnemo

AyakaKryoMonaHydroDionaKryoVentiAnemo

Ayaka/Ganyu Mono Cryo

AyakaKryoShenheKryoDionaKryoKazuhaAnemo

Ayaka talenty

Kamisato Art: Kabuki

Normální útok

Kamisato Art: Kabuki

Normální útok

Provádí až 5 rychlých úderů.

Nabitý útok

Spotřebuje určité množství výdrže k uvolnění nepřetržitého proudu meče Ki.

Ponoření útoku

Vypadne ze středního vzduchu, aby zasáhla zem dole, poškodilo nepřátele podél cesty a zabývalo Aoe DMG po dopadu.

Kamisato Art: Hyouka

Elementární dovednost

Kamisato Art: Hyouka

Předvolání kvetoucí led pro zahájení nedalekých soupeřů a jednání Aoe Cryo Dmg.

Kamisato Art: Soumetsu

Elemental Burst

Kamisato Art: Soumetsu

Předvoláte sněhovou bouři bezchybnou poise a uvolníte frostflake seki ne k tomu, aby se pohyboval vpřed nepřetržitě.

Frostflake seki ne

  • Bouře vířivých ledových větrů, která opakovaně seká na každého nepřítele, kterého se dotkne, a zabývá se kryo DMG
  • Po skončení trvání exploduje sněhová bouře a jedná se o Aoe Cryo Dmg.

Kamisato Art: Senho

Klikněte pravým tlačítkem myši

Kamisato Art: Senho

Ayaka spotřebuje výdrž a pláště se ve zmrazené mlze, která se s ní pohybuje. Ve formě Senho se rychle pohybuje po vodě.
Když se znovu objeví, dojde k následujícím účinkům:

  • Ayaka uvolní mrazivou energii, aby aplikovala kryo na nedaleké soupeře.
  • Chlad kondenzuje kolem Ayaka’s Blade a na krátkou dobu naplňuje její útoky Cryo.

Ayaka Build Artefakt

Tato stránka poskytuje nejlepší informace o sestavení Ayaka. Ayaka je dcerou klanu Kamisato komise Yashiro. Důstojné a elegantní, stejně jako moudré a silné. Ayaka je v současné době nejsilnějším kryo hlavním DPS v Genshin dopad. Ayaka Main DPS Build většinou používají cestovatelé. Její elementární výbuch může utrpět výbušné poškození. Ayaka má různé způsoby, jak způsobit velké množství poškození. Nejen, že přímé poškození uložíte pomocí elementárního výbuchu, ale také spustí elementární reakci alternativním sprintem. ATK% je nejdůležitější statistiky pro Ayaka, takže hlavní sestavení DPS také pomůže cestujícím naskládat ATK% pro Ayaka. V Genshin Impact, Ayaka je 5 hvězdička Rarity Cryo postava, která je v současné době v SS úrovni.

Ayaka dovednosti talenty

Kamisato Art: Kabuki Ayaka Normal Attack

Náklady na nabitý útok
Ponoření útoku nízký/vysoký DMG

Normální útok Provést až 5 rychlých úderů. Nabitý útok Spotřebuje určité množství výdrže k uvolnění nepřetržitého proudu meče Ki. Ponoření útoku Vrhá se ze středního vzduchu, aby udeřil na zem níže, poškodil nepřátele podél cesty a zabýval Aoe DMG po dopadu.

Kamisato Art: Hyouka Ayaka Elemental Skill

Předvolání kvetoucí led pro zahájení nedalekých soupeřů a jednání Aoe Cryo Dmg .

Kamisato Art: Soumetsu Ayaka Elemental Burst

  • Bouře vířivých ledových větrů, které opakovaně snižují na každého nepřítele, kterého se dotkne, jedná se Kryo dmg
  • Po skončení trvání exploduje sněhová bouře Aoe Cryo Dmg .

Pasivní talenty Ayaka

Kamisato Art: Senho

Ayaka spotřebuje výdrž a pláště se ve zmrazené mlze, která se s ní pohybuje. Ve formě Senho se rychle pohybuje po vodě.
Když se znovu objeví, dojde k následujícím účinkům:

  • Ayaka uvolní frigid energii k aplikaci Kryo na nedalekých soupech.
  • Chlad kondenzuje kolem Ayaka’s Blade a naplňuje její útoky Kryo na krátkou dobu.

Amatsumi Kunitsumi Senctification

Naučil se na 1. vzestupu

Po použití Kamisato Art: Hyouka , Normální a nabité útoky Kamisato Ayaka se dohodne o 30% zvýšení DMG pro 6s.

Kanten Senmyou Blessing

Naučil se na 4. vzestupu

Když Kryo Aplikace na konci Kamisato Art: Senho Zasáhne soupeře, Kamisato Ayaka získává následující účinky:

  • Obnovuje 10 výdrže
  • Zisky 18% Kryo DMG Bonus pro 10s.

Plody Shinsa

Když ayaka řemeslná zbraně vzestupné materiály, má 10% šanci získat dvojnásobek produktu.

Ayaka souhvězdí

Snowwept Sakura

Ayaka Constellation Level 1

Když Kamisato Ayaka normální nebo nabitá dohoda o útocích Kryo dmg pro soupeře má 50% šanci na snížení CD Kamisato Art: Hyouka o 0.3s. Tento efekt může nastat jednou každý 0.1s.

Blizzard Blade Seki ne

Ayaka Constellation Level 2

Při obsazení Kamisato Art: Soumetsu , Unleashere 2 menší další Frostflake seki ne, každý jedná 20% původního bouře DMG.

Frostbloom Kamifubuki

Ayaka Constellation Level 3

Zvyšuje úroveň Kamisato Art: Soumetsu o 3. Maximální úroveň upgradu je 15.

Odliv a příliv

Ayaka Constellation Level 4

Odpůrci poškozeni Kamisato Art: Soumetsu ‘Frostflake Seki Ne, aby se jejich deflada snížila o 30% pro 6s.

Blossom cloud irutsuki

Ayaka Constellation Level 5

Zvyšuje úroveň Kamisato Art: Hyouka o 3. Maximální úroveň upgradu je 15.

Tanec Suigetsu

Ayaka Constellation Level 6

Kamisato Ayaka získává usurahi buttou každých 10s, což zvyšuje svůj nabitý útok DMG o 298%. Tento buff bude vyčištěn 0.5s poté, co Ayaka obvinil ATK zasáhne soupeře, po kterém se časovač této schopnosti restartuje.

Top & Best Ayaka staví

Ayaka DPS Build

Tato stavba Ayaka maximalizuje DPS Ayaka zvýšením základní ATK a ATK% Ayaka . Umožňuje jí mít vysoký počáteční zásah a explozi AOE z elementárních dovedností.

Prémiová zbraň

Mistsplitter se zaznamenal

Získat a 12/15/18/12/202 Elementární bonus DMG za každý prvek a obdržet sílu znaku Mistsplitter.
Na úrovni zásobníku 1/2/3 poskytuje znak MistsPlitter a 8/16/28% // 10/17/35% // 12/18/42% // 14/18/49% // 16/20/56% Elementární bonus DMG za elementární typ postavy.
Postava získá 1 hromadu znaku MistsPlitter v každém z následujících scénářů: Normální útok obchoduje Elemental DMG (Stack vydrží 5s), obsazení Elemental Burst (zásobník trvá 10s); Energie je menší než 100% (zásobník zmizí, když je energie plná).
Doba trvání každého zásobníku se počítá nezávisle.

Alternativní zbraň F2P

Amenoma Kageuchi

Po obsazení elementární dovednosti získejte 1 semeno posloupnosti . Tento efekt může být spuštěn jednou za 5s. The Semeno posloupnosti trvá 30s.
Až do 3 semena posloupnosti může existovat současně. Po použití elementárního výbuchu jsou všechna semena posloupnosti spotřebovávána a po 2 s se znak regeneruje 6 Energie pro každé spotřebované semeno.

Sady artefaktů

Blizzard Strayer

(2) Získejte bonus za 15% kryo DMG.

(4) Když postava útočí na nepřítele zasaženého kryo, jejich kritická míra se zvýší o 20%. Pokud je nepřítel zmrazen, kritická sazba se zvýší o dalších 20%.

Tým Top & Best Ayaka

Ayaka Premium Best Team

Ayaka je hlavní DPS v týmu. Ayaka Používá se sestavení DPS.

Hlavní DPS

Ayaka

Ayaka se zabývá DMG jejím elementárním výbuchem a její cyro DMG reaguje s hydro připojením z Mony, aby spustila zmrazení.

Podpěra, podpora

Diona

Diona’s Shield poskytuje bezpečné prostředí pro členy týmu a pomáhá zvyšovat dobití Ayakaův elementární výbuch.

Sub DPS/podpora

Venti

Ventiho elementární výbuch může seskupit nepřátele dohromady a aplikovat kontrolu davu a může pomoci šířit vodní připojení z Mony na nepřátele poblíž.

Podpěra, podpora

Monaův elementární výbuch může zajistit zvýšení DMG a ona připevňuje hydro prvek nepřátelům pomocí ventiláku.

Tým Ganyu F2P

Ganyu je hlavní DPS v týmu. Používá se sestavení ganyu dps.

Hlavní DPS

Ganyu

Spárujte se s Fischlem, což je skvělé pro víření s Kazuha. Zejména její elementární prasknutí je skvělé, protože zůstává na hřišti, i když změníte znaky.

Hlavní DPS

Kazuha

Kazuha má krátkou CD elementární dovednost, která snadno působí jako hlavní DPS pro tým, když je Fischl/Kaeya/Lisa. Pobyt jejich dovedností na hřišti, i když změníte charakter.

Sub dps

Kaeya

Spárujte se s Kaeya, která aplikuje supravody na nepřátele, aby jim poskytl obrannou buff, který Kazuha pak může použít k dalšímu poškození.

Podpěra, podpora

Lisa

Spárujte se s Lisou, což vám umožní snadno způsobit více nepřátel s elektro, skvělé pro víření nebo jiné elementární reakce.

Teoretický výpočet týmového cyklu pro účinnost regenerace energie

Toto je příklad Tým Ayaka Permafrost #6, který se spoléhá pouze na energetické částice generované elementární dovedností každého postavy. Ve skutečném boji existuje více způsobů, jak získat energetické částice, a elementární dovednosti jiných postav obvykle poskytnou energetické částice pro Ayaka ke shromažďování (běžně označované jako „výměna částic“). Atribut účinnosti energie společnosti Ayaka vyžadovaný pro cyklus týmu bude nižší než teoretická hodnota.

Shenhe může potřebovat účinnost regenerace energie vyšší než teoretická hodnota, aby zajistila cyklus, protože potřebuje ayaka poskytnout energetické částice se svou elementární dovedností. Tento teoretický výpočet je založen na principech elementární energie a znakových údajů v části Studies Elemental Energy Studies. Když kryo znaky získají kryo elementární částice, získávají částice stejného prvku, zatímco získávají hydro/pyro/anemo/elektro/geo elementární částice, získává částice jiného prvku.

  • Ignorujte pravděpodobnost, že postavy získají malé množství elementární energie po normálních útocích, ignorují postupné snižování zdraví monster v důsledku napadení a ignorují elementární částice/koule po poranění po poranění.
  • V každém cyklu Kokomi využívá pouze své elementární dovednosti, zatímco ostatní tři znaky používají své elementární dovednosti dvakrát za cyklus.
  • S výjimkou hydro elementárních částic generovaných Kokomiho elementární dovedností „přísaha oceánu“, kterou může Ayaka sbírat, další postavy získá pouze elementární částice generované jejich vlastními elementárními dovednostmi. Neexistuje proto žádná situace „swapování částic“.
  • Pravděpodobnost získávání elementárních částic z elementární dovednosti postavy je variabilní. Vezměte průměrnou hodnotu počtu elementárních částic generovaných dvěma použitím elementárních dovedností. Například, Ayaka’s Elemental Skill „Kamisato Art: Hyouka“ má 50% šanci generovat 4 kryo elementární částice a 50% šanci generovat 5 kryo elementárních částic. Proto se předpokládá, že Ayaka generuje celkem 9 kryo elementárních částic ze dvou použití své elementární dovednosti v každém cyklu.
  • Shenhe je vybavena plně rafinovaným kopím Shaper Shaper Spear a předpokládá se, že každé použití jejího elementárního dovednosti „vyvolávání rozbitých duší“ vyvolá kritický zásah, což způsobí, že efekt zbraní Summit Shaper vytvoří elementární částice bez prvku (vizuálně reprezentované jako bílé elementární částice).
událost Ayaka Shenhe Kazuha Kokomi Energie získaná na částici (prvek/barva)
Celkový cyklus částic 9 Cryo 6 kryo + 6 bezbarvé 6 Anemo 4 Hydro
Získání částic stejné barvy 9 6 6 0 x3
Přední linie bezbarvé získávání částic 0 6 0 0 x2
Získání částic různých barev 4 0 0 0 x1
Backend získávání stejných barevných částic 6 9 0 0 x1.8
Backend bezbarvé získávání částic 6 0 6 6 x1.2
Backend Různé barvy částic 6 10 19 21 x0.6
Celková získaná energie 52.6 52.2 36.6 19.8
Energie potřebná pro elementární prasknutí 80 80 60 70
Požadovaná efektivita Elemental Energy Recharge Efektivita (teoretická) 152% 153% 164%